طرز تهیه شنیسل بوقلمون
یک غذای خوشمزه که علاوه بر سادگی در تهیه و پخت سریع، بسیار سالم است. به جای گوشت بوقلمون می توانید از گوشت مرغ استفاده کنید[....]
مواد لازم برای تهیه شنیسل بوقلمون :
گوشت چرخ شده بوقلمون | 250 گرم | 350 کالری |
پیاز رنده شده | 1 عدد | 5 کالری |
نمک، فلفل و زردچوبه | به میزان لازم | 0 کالری |
سماق | 1 قاشق مرباخوری | 0 کالری |
پودر سوخاری یا پودر کنتاکی | 1/2 پیمانه | 175 کالری |
روغن | نصف پیمانه | 500 کالری |
- آماده سازی: 10 دقیقه
- پخت: 10 دقیقه
- سرجمع: 20 دقیقه
طرز تهیه شنیسل بوقلمون :
-
برای تهیه شنیسل بوقلمون، ابتدا در یک کاسه گوشت بوقلمون چرخ شده را با پیاز رنده شده خوب ورز دهید تا کمی حالت چسبندگی پیدا کند.
-
سماق، نمک، فلفل و زردچوبه را نیز به آن بیافزایید و دوباره کمی ورز دهید.
-
روغن را در تابه بریزید تا خوب داغ شود.
-
از مواد کمی برداشته و در کف دست به صورت دایره ای پهن نمایید.
-
در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن داغ قرار دهید و چند ثانیه صبر کنید تا خوب برشته شود. طرف دیگر آن را نیز به همین صورت سرخ کنید.
-
شنیسل بوقلمون را با یک کفگیر از روغن خارج نموده و در ظرفی بچینید. در کنار آن از سیب زمینی سرخ شده و انواع سبزیجات می توانید استفاده کنید.
هر روز آموزش جدیدی در سایت قرار میگیرد پس هرروز به این سایت سر بزنید...