آشپز باشی| آموزش آشپزی| خوشمزه ترین غذاها و دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آشپز باشی| آموزش آشپزی| خوشمزه ترین غذاها و دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آشپز باشی| آموزش آشپزی| خوشمزه ترین غذاها و دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آخرین نظرات

برای دریافت آخرین مطالب سایت در ایمیل خود،بر روی عکس زیر کلیک کنید تا وارد صفحه عضویت در خبرنامه شوید

طرز تهیه کشک و بادمجان رژیمی

| چهارشنبه, ۷ آبان ۱۳۹۳، ۰۳:۲۸ ب.ظ

کشک و بادمجان مطبخ,کشک و بادمجان مجلسی,کشک و بادمجان خوشمزه,کشک و بادمجان کبابی,طرز تهیه کشک و بادمجان رژیمى,کشک و بادمجان لقمه ای,کشک و بادمجان کرمانی,کشک و بادمجان با گوشت,کشک و بادمجان تنوری,کشک و بادمجان اصفهان

مواد لازم برای تهیه کشک و بادمجان رژیمى :

بادمجان متوسط  4   عدد
پیاز 1     عدد     
سیر   6     عدد

آماده سازی :45 دقیقه
پخت :30 دقیقه

طرز تهیه کشک و بادمجان رژیمی :

دو عدد از بادمجان ها را به هر طریق که مایلید کبابى کنید ( منقل / فر )
و بعد از اینکه خنک شد پوست آن را جدا کنید و به قطعات کوچک خرد کنید ، داخل ماهیتابه کمى پیاز را تفت دهید به آن سیر ریز خرد شده و یا له شده را اضافه کنید و کمى زرد چوبه و نمک بریزید ، بادمجانهاى کبابى را هم اضافه کنید ، حالا دو عدد بادمجانى که باقى مانده را هم پوست بگیرید و به برشهاى کوچک تقسیم کنید و به بقیه مواد اضافه کنید درب ظرف را گذاشته و با حرارت خیلى ملایم اجازه دهید بادمجانها کاملاً پخته و نرم شوند ... به طورى که آبى نداشته باشند " چون درب ظرف بسته است غذا خودش آب میاندازد" زمانى که مطمئن شدید بادمجانها کاملاً پخته ، داخل ظرف سرو کشیده و روى آن را با نعناع داغ ، سیر داغ ، پیاز داغ ، گردو و زعفران و کشک تزئین کنید.

نکته در تهیه کشک و بادمجان رژیمى:
اگر فقط دو عدد از بادمجان ها را کبابى کردیم فقط به خاطر عطر و بوییست که به غذا میدهد . چون زمانى که کبابى میشوند گوشت شان هم کمى کمتر میشود ... وترجیح میدهم بادمجان هاى دیگر کامل و گوشتى استفاده شوند .


من در تفت دادن یک عدد پیاز هم فقط از یک قاشق غذا خورى روغن استفاده کردم .


در صورت تمایل میتوانید 1/2پیمانه کشک را در آخر پخت اضافه کنید خوب هم بزنید بعد از چند دقیقه از روى حرارت برداشته و روى آن را تزئین نمائید .
نوووش جان

کشک و بادمجان مطبخ,کشک و بادمجان مجلسی,کشک و بادمجان خوشمزه,کشک و بادمجان کبابی,طرز تهیه کشک و بادمجان رژیمی,کشک و بادمجان لقمه ای,کشک و بادمجان کرمانی,کشک و بادمجان با گوشت,کشک و بادمجان تنوری,کشک و بادمجان اصفهان

نظرات (۳)

  • مهسا وزیری
  • بخش‌هایی از این نظر که با * مشخص شده، توسط مدیر سایت حذف شده است
    سلام وبلاگ خیلی خوبی دارین.

    *** *** *** **** ***** **** ** ****
    به به، عجب کشک بادمجونی شده، من عاشق کشک بادمجونم، این مدل رژیمیشم باید تست کنم حتما
  • حامد اکبری
  • سلام.وب خوبی دارین.به من هم سر بزنین
    تبادل لینک یادتون نره.من شما رو ثبت کردم
    پاسخ:
    باش.سر میزنم.

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی