آشپز باشی| آموزش آشپزی| خوشمزه ترین غذاها و دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آشپز باشی| آموزش آشپزی| خوشمزه ترین غذاها و دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آشپز باشی| آموزش آشپزی| خوشمزه ترین غذاها و دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آخرین نظرات

برای دریافت آخرین مطالب سایت در ایمیل خود،بر روی عکس زیر کلیک کنید تا وارد صفحه عضویت در خبرنامه شوید

طرز تهیه لازانیای بادمجان

| يكشنبه, ۲۶ مرداد ۱۳۹۳، ۱۲:۴۹ ب.ظ

لازانیای بادمجان

لازانیای بادمجان یک غذای بسیار لذیذ با طعمی متفاوت و دلچسب بدون نیاز به گوشت و مرغ


مواد لازم برای تهیه لازانیای بادمجان:


گوجه فرنگی درازا نصف شده 12 عدد 50 کالری
روغن زیتون 1/4پیمانه 228 کالری
بادمجان نازک ورقه و سرخ شده 750 گرم 750 کالری
لازانیای نیم پز ا بسته (400 گرم) 1120 کالری
سس پاستا با اسپاگتی 1 و 1/2 پیمانه 600 کالری
پنیر ریکوتا رنده شده 150 گرم 430 کالری
برگ تازه ریحان 1/2 پیمانه 20 کالری
پنیر موتزارلا رنده شده 120 گرم 430 کالری
پنیر پارمسان رنده شده 1/4 پیمانه 250 کالری
مجموع کالری
3878

طرز تهیه لازانیای بادمجان:

  1. برای تهیه لازانیای بادمجان، ابتدا فر را بر روی درجه 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید و یک سینی پخت را با کاغذ پخت نچسب آماده کنید.

  2. گوجه فرنگی را از قسمت بالا برش داده و حلقه حلقه کنید و روی سینی بچینید.

  3. بر روی  گوجه فرنگی ها، 1 قاشق غذا خوری روغن بریزید و کمی نمک و فلفل بپاشید و در فر به مدت 45 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند قرار دهید.

  4. در همین حال، 1 قاشق غذا خوری روغن را در یک ماهی تابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​به بالا قرار دهید.

  5. هر یک از بادمجان ها را در روغن داغ به مدت 2-3 دقیقه قرار دهید تا هر طرف طلایی و نرم شود. سپس آنها را به یک ظرف منتقل نموده تا روغن آن خارج شود.

  6. درجه فر را به 180 درجه سانتیگراد (90 درجه فارنهایت) کاهش دهید.

  7. کمی از سس پاستا یا اسپاگتی را درون ظرف ریخته و یک لایه از ورق های لازانیا را بر روی آن بچینید و با نیمی از گوجه فرنگی، بادمجان، ریکوتا و ریحان پر کنید. لایه بندی را با ورق لازانیا و گوجه فرنگی باقی مانده ، بادمجان، ریکوتا و ریحان ادامه دهید تا کار تمام شود و در انتها یک لایه از ورق های لازانیا بر روی مواد گذاشته و در آخر باقیمانده سس را بر روی آن بریزید.

  8. پنیر پارمسان را بر روی آن بپاشید و در فر به مدت 40-45 دقیقه و یا تا زمانی که لازانیا طلایی قهوه ای شود قرار دهید.

  9. پس از خاموش کردن فر، 10 دقیقه بگذارید در فر بماند تا خوب خودش را بگیرد و سپس آن را خارج نموده و برش داده، میل کنید.

هر روز آموزش جدیدی در سایت قرار میگیرد پس هرروز به این سایت سر بزنید...

    انواع لازانیا,خوشمزه ترین لازانیا, دستور تهیه لازانیا بادمجان, دستور سس لازانیا, دستور لازانیا, دستور لازانیا بادمجان, روش تهیه سس لازانیا, روش تهیه لازانیا, روش تهیه لازانیا در فر,روش های پخت لازانیا, روش پخت لازانیا, ساده ترین روش پخت لازانیا, سس اسپاگتی, سس برای لازانیا, سس روی لازانیا,سس مخصوص لازانیا, سس گوجه, شیوه پخت لازانیا,طرز تهیه سس لازانیا, طرز تهیه لازانیای بادمجان,طرز تهیه لازانیا با بادمجان,طرز تهیه لازانیا خوشمزه, طرز تهیه لازانیا در فر, طرز تهیه لازانیا نیمه آماده, طرز تهیه لازانیای ایتالیایی, طرز تهیه لازانیای ساده, طرز پخت لازانیای بادمجان,طرز پخت لازانیا در فر, لازانیا با پنیر, لازانیای بادمجان, لازانیای ساده, لازانیا خانگی,لازانیا نیمه آماده, لازانیا پنیر پیتزا, لازانیا پنیری, پنیر ورقه ای لازانیا, چگونه لازانیا درست کنیم, کالری لازانیا

    نظرات (۰)

    هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی