آشپز باشی| آموزش آشپزی| خوشمزه ترین غذاها و دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آشپز باشی| آموزش آشپزی| خوشمزه ترین غذاها و دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آشپز باشی| آموزش آشپزی| خوشمزه ترین غذاها و دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آخرین نظرات

برای دریافت آخرین مطالب سایت در ایمیل خود،بر روی عکس زیر کلیک کنید تا وارد صفحه عضویت در خبرنامه شوید

طرز تهیه حلیم بادمجان

| پنجشنبه, ۱۹ تیر ۱۳۹۳، ۰۱:۴۱ ب.ظ

مراحل پخت حلیم بادمجان, طرز تهیه حلیم برای افطار, روش تهیه حلیم برای سحری, روش درست کردن حلیم, طرز تهیه حلیم بادمجان, مواد لازم برای حلیم بادمجان, آموزش درست کردن حلیم بادمجان, روش درست کردن حلیم اصفهانی

مواد لازم برای 4 نفر:

بادمجان 2.5 کیلو

برنج 100 گرم (1 پیمانه)

ادامه آموزش در ادامه مطلب...



5 تا 6 پیمانه آب برای برنج

گوشت گردن 350 گرم

 پیاز 3 عدد

دارچین 1/2 قاشق چایخوری (و یا 1 عدد چوب دارچین)

نعناع خشک 2 قاشق غذاخوری

 روغن به میزان لازم

زعفران 1/2 قاشق چایخوری (به همراه کمی نیز برای تزیین)

پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری

 نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

 کشک 1 پیمانه (بسته به ذائقه می توان میزان آن را تغییر داد)

کشک زعفرانی، سیر و پودر گردو برای تزیین

مراحل پخت حلیم بادمجان, طرز تهیه حلیم برای افطار, روش تهیه حلیم برای سحری, روش درست کردن حلیم, طرز تهیه حلیم بادمجان, مواد لازم برای حلیم بادمجان, آموزش درست کردن حلیم بادمجان, روش درست کردن حلیم اصفهانی

طرز تهیه :

ابتدا بادمجان ها را آماده کنید:

برای این کار آن ها را پوست کنده، برش زده، شسته و درون آبکش گذاشته تا آب اضافی آن ها خارج شود و سپس کمی نمک زده و حدود 1 ساعت به همان حال قرار دهید. چون سرخ کردن این میزان بادمجان روغن زیادی مصرف می کنه و در نتیجه غذاتون بسیار پرچرب میشه بهتره که نیمی از بادمجان ها را در روغن سرخ کنید (البته در اواسط سرخ کردن هم در قابلمه را ببندید تا روغن کمتری جذب کند) و سپس روی کاغذ آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. نیمی دیگر از بادمجان ها را با کمی روغن آغشته و در فر 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا زمانی که وسط آن بپزد و یا درون یک قابلمه نصف لیوان آب ریخته و بادمجان ها را در آن بپزید. به این ترتیب با روغن کمتر تونستید غذای سالم تری تهیه کنید. سپس تمام بادمجان ها را با هم مخلوط کرده و با گوشکوب برقی و یا دستی حسابی له کنید و در کناری قرار دهید.

مراحل پخت حلیم بادمجان, طرز تهیه حلیم برای افطار, روش تهیه حلیم برای سحری, روش درست کردن حلیم, طرز تهیه حلیم بادمجان, مواد لازم برای حلیم بادمجان, آموزش درست کردن حلیم بادمجان, روش درست کردن حلیم اصفهانی

مراحل پخت حلیم بادمجان, طرز تهیه حلیم برای افطار, روش تهیه حلیم برای سحری, روش درست کردن حلیم, طرز تهیه حلیم بادمجان, مواد لازم برای حلیم بادمجان, آموزش درست کردن حلیم بادمجان, روش درست کردن حلیم اصفهانی

حال نوبت به آماده کردن برنج می رسد:

برنج را از قبل کمی بخیسانید و با میزان آب گفته شده درون قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت گذاشته تا حسابی بپزد و آب آن تبخیر شده و غلیظ شود درست مانند زمانی که برای شله زرد، برنج تهیه می کنید. زمانی که برنج شروع به جوشیدن کرد تا زمانی که کاملا" پخته نشده نباید برنج را هم زد زیرا در این صورت برنج ته گرفته و باید مدام هم بزنید. پس از اینکه برنج له شده آماده شد، آن را هم با گوشکوب برقی یا دستی باز هم له کنید و با بادمجان ها مخلوط کنید و کناری قرار دهید.

یک عدد پیاز پوست کنده و چهار قاچ شده را همراه با گوشت درون قابلمه یا زودپز ریخته و دارچین (یا چوب دارچین) و زردچوبه و فلفل هم اضافه کنید و کمی مواد را تفت دهید تا عطر آن بلند شود. 2 پیمانه آب ریخته و اجازه دهید تا گوشت کاملا" بپزد (حدود 2 تا 3 ساعت). در اواخر پخت کمی نمک اضافه کنید (نیازی به افزودن زیاد نمک نیست زیرا این غذا با کشک سرو می شود که حاوی نمک هست). دقت کنید که چنانچه از چوب دارچین استفاده می کنید پس از پخت گوشت آن را خارج کنید. سپس گوشت را از قابلمه خارج کرده و پس از اینکه کمی از حرارت افتاد آن را با دست رشته رشته کنید این روش برای گوشت بهتر است نسبت به آنکه با گوشکوب له شود. آب گوشت را صاف کنید ولی دور نریزید و آن را برای ادامه ی کار نگه دارید. گوشت رشته رشته شده را به بادمجان و برنج له شده افزوده و در کناری قرار دهید.

مراحل پخت حلیم بادمجان, طرز تهیه حلیم برای افطار, روش تهیه حلیم برای سحری, روش درست کردن حلیم, طرز تهیه حلیم بادمجان, مواد لازم برای حلیم بادمجان, آموزش درست کردن حلیم بادمجان, روش درست کردن حلیم اصفهانی

مراحل پخت حلیم بادمجان, طرز تهیه حلیم برای افطار, روش تهیه حلیم برای سحری, روش درست کردن حلیم, طرز تهیه حلیم بادمجان, مواد لازم برای حلیم بادمجان, آموزش درست کردن حلیم بادمجان, روش درست کردن حلیم اصفهانی

باقی مانده ی پیازها را سرخ کرده و ½ قاشق چایخوری زردچوبه هنگام سرخ شدن به آن اضافه کنید و نصف پیازها را برای تزیین نگهداشته و بقیه را به مخلوط موادتان اضافه کنید. می توانید از نعناع داغ هم برای داخل حلیم بادمجان استفاده کنید که برای این کار، 2 قاشق غذاخوری روغن را داغ کرده و نعناع را همراه با ½ قاشق غذاخوری زردچوبه و پودر سیر به روغن اضافه کنید تا کمی سرخ شود دقت کنید که نعناع به سرعت می سوزد و تلخ می شود. نیمی از نعناع داغ را داخل مواد ریخته و نیمی را برای تزیین نگهدارید. کشک را به همراه ½ پیمانه از آب گوشت که باید داغ باشد، مخلوط کرده تا کمی کشک حالت شل پیدا کند و به راحتی با مواد مخلوط شود برای این کار می توانید کشک را حدود 10 دقیقه روی حرارت قرار دهید.

حال در قابلمه ای تمام مواد را مخلوط کنید که شامل: بادمجان ها و برنج له شده، گوشت رشته شده، پیاز سرخ شده و نعناع داغ می باشد. اگر موادتان یکدست نیست با گوشکوب برقی یا دستی مواد را یکدست کنید و چنانچه موادتان خیلی سفت بود حدود ½ پیمانه و یا کمتر آب گوشت بیفزایید. سپس اجازه دهید تا مواد روی حرارت ملایم به مدت نیم ساعت بماند تا جا بیفتد. سپس زعفران را که در کمی آب جوش حل کرده اید افزوده و مواد را هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شده و یکی دو جوش بخورد در اواخر پخت نیز کشک را بیفزایید. در این حین باید حدود 10 تا 15 دقیقه مواد را حسابی هم زد تا ته نگیرد و پس از آن نمک و فلفل حلیم بادمجان را اندازه کنید تا مطابق ذائقه تان باشد. من به شخصه حدود 1 قاشق غذاخوری گردوی خورد شده هم برای داخل آن استفاده می کنم که بسته به ذائقه شما دارد.

مراحل پخت حلیم بادمجان, طرز تهیه حلیم برای افطار, روش تهیه حلیم برای سحری, روش درست کردن حلیم, طرز تهیه حلیم بادمجان, مواد لازم برای حلیم بادمجان, آموزش درست کردن حلیم بادمجان, روش درست کردن حلیم اصفهانی

حلیم بادمجان آماده شده را درون ظرف مناسبی برای سرو کشیده و روی آن را با پشت قاشق صاف کنید. سپس با نعناع داغ، پیاز داغ، گردوی پودر شده و کشک زعفرانی تزیین کنید من کمی هم سیر داغ برای تزیین روی آن استفاده کردم (زیاد سیر داغ استفاده نکنید تا طعم کشک و بادمجان نگیرد).

مراحل پخت حلیم بادمجان, طرز تهیه حلیم برای افطار, روش تهیه حلیم برای سحری, روش درست کردن حلیم, طرز تهیه حلیم بادمجان, مواد لازم برای حلیم بادمجان, آموزش درست کردن حلیم بادمجان, روش درست کردن حلیم اصفهانی

برای تهیه ی کشک زعفرانی:

کمی از کشک را در ظرف کوچکی ریخته و ½ قاشق چایخوری زعفران را با 3 قاشق غذاخوری آب جوش مخلوط کرده و در آن را بگذارید تا دم بکشد سپس با کشک مخلوط کرده باید کشکتان سفت باشد تا در قیف حاوی ماسوره حالت بگیرد. سپس کشک را در قیف حاوی ماسوره ستاره دار ریخته و روی حلیم بادمجان را تزیین کنید. در این حالت بهتر است که حلیم بادجان زیاد داغ نباشد و کمی از حرارت افتاده باشد تا کشک سریع حالتش را از دست ندهد.

نکات:

  • این غذا هنگام سرو باید کش بیاید و یکی از نشانه های خوب پخته شدن این غذا کش آمدن آن است که در نتیجه ی استفاده از گوشت گردن می باشد.

همان طور که می دانید این غذا با نان تازه سرو می شود

مراحل پخت حلیم بادمجان, طرز تهیه حلیم برای افطار, روش تهیه حلیم برای سحری, روش درست کردن حلیم, طرز تهیه حلیم بادمجان, مواد لازم برای حلیم بادمجان, آموزش درست کردن حلیم بادمجان, روش درست کردن حلیم اصفهانی

اگه این حلیم رو درست کردید در صورت امکان عکسی از اون بگیرین و از قسمت نظرات همینجا برای ما ارسال کنین...

نظرات (۴)

سلام دوست عزیز بیا برای اینکه بازدید هر دوتامون زیاد بشه همدیگرو لینک کنیم .
شما منو با اسم : ترول جدید l جدیدترین ترول ها لینک کن بعد خبر بده تا من هم شما رو لینک کنم
پاسخ:
لینکی
سلام منم شما رو لینک کردم با تشکر موفق باشید
سلام
دوست عزیز اگر دوست داشتی همزمان با سه تا وبلاگ تبادل لینک داشته باشی وبلاگ های من در خدمتتن. اگر مایل هستی اونا رو لینک کن و در هر کدوم که خاستی یه اطلاع بده تا منم درجا لینکتو در هر سه تاش قرار بدم با تشکر .
---------
www.tarikhdar.ir    تاریخ ایران و جهان
HTTP://33JOK.BLOGFA.COM    جوک های جدید
HTTP://HOT-PICTURES2.MIHANBLOG.COM   
♥♥عکس های خفن♥♥

سلام من مدیرسایت دیزاین فا07هستم لطفابه سایت من مراجعه کنیدوسفارشات خودرااعلام کنید
موضوع سایت طراحی قالب وساخت بنر.لوگو.هدر.کارت ویزیت و... است حتمامراجعه کنید
designfa07.blog.ir

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی