آشپز باشی| آموزش آشپزی| خوشمزه ترین غذاها و دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آشپز باشی| آموزش آشپزی| خوشمزه ترین غذاها و دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آشپز باشی| آموزش آشپزی| خوشمزه ترین غذاها و دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آخرین نظرات

برای دریافت آخرین مطالب سایت در ایمیل خود،بر روی عکس زیر کلیک کنید تا وارد صفحه عضویت در خبرنامه شوید

طرز تهیه حلوای دو رنگ (مخصوص سفره افطار)

| يكشنبه, ۲۹ تیر ۱۳۹۳، ۰۳:۴۲ ب.ظ

تزئین حلوا, تصویر تزئین حلوا, حلوای انگشت پیچ, حلوای برنجی, حلوای تزئین شده, حلوای تیره, حلوای جنوب, حلوای خوشمزه, حلوای دو رنگ, حلوای رشته, حلوای موز, دسر ماه رمضان , روش تهیه حلوا برای افطار, طرز تهیه حلوای نذری برای ماه رمضان, روش تهیه ی حلوای دورنگ برای سفره افطار

به ادامه مطلب بروید...

مواد لازم حلوای روشن (تر حلوای شیراز):

آرد برنج ۲۵۰ گرم

روغن مایع۱۵۰ گرم

شکر ۲۰۰ گرم

آب به میزان لازم

زعفران به میزان لازم

گلاب۲/۱ پیمانه

مواد لازم حلوای تیره (حلوای آرد گندم):

آرد(بهتر آرد سنگک باشه)۲۵۰ گرم

روغن به میزان لازم

آب ۱ پیمانه

شکر ۲ پیمانه

گلاب۱ پیمانه


طرز تهیه حلوای روشن:


۱- آرد برنج و روغن را روی حرارت قرار می دهیم و مرتب هم میزنیم تا کاملا بوی خامی از آرد برنج گرفته بشه (۱۰ دقیقه) تقریبا رنگ آرد نخودچی میشه.
۲-بعد ۴ پیمانه آب بهش اضافه می کنیم تا آرد برنج جمع بشه.

تزئین حلوا, تصویر تزئین حلوا, حلوای انگشت پیچ, حلوای برنجی, حلوای تزئین شده, حلوای تیره, حلوای جنوب, حلوای خوشمزه, حلوای دو رنگ, حلوای رشته, حلوای موز, دسر ماه رمضان , روش تهیه حلوا برای افطار, طرز تهیه حلوای نذری برای ماه رمضان, روش تهیه ی حلوای دورنگ برای سفره افطار


۳-از این مرحله پیمانه پیمانه آب اضافه می کنیم تا جایی که آرد برنج از هم باز بشه و مثل فرنی بشه.

۴- در این مرحله شکر  را کم کم اضافه میکنیم تا حلوا شیرین بشه.

۵-حلوا را هم میزنیم تا غلیظ بشه.

۶-وقتی حلوا مثل ماست سفت شد گلاب و زعفران اضافه میکنیم.

خوب این از حلوای زردمون


طرز تهیه حلوای تیره:


۱-آب وشکر را با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت قرار میدیم تا قوام بیاد بعد زیرشو خاموش میکنیم و زعفران و گلاب را اضافه میکنیم و کنار میگذاریم.

۲- آرد را توی تابه میریزیم  و تفت میدیم نا رنگش تیره بشه و بوی خامی آرد از بین بره.

۳-روغن را تا جایی میریزیم نا آرد روغن اضافی نداشته باشه و همه ی روغن را به خودش بگیره.

۴-شربت را به آرد اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم تا شربت کاملا جذب آرد بشه.

۵- زیر شعله را خاموش میکنیم و حلوا را در تابه می غلطانیم.

اینم از حلوای تیره


حالا توی ظرف مورد نظر قرار میدیم و تزئین میکنیم:

تزئین حلوا, تصویر تزئین حلوا, حلوای انگشت پیچ, حلوای برنجی, حلوای تزئین شده, حلوای تیره, حلوای جنوب, حلوای خوشمزه, حلوای دو رنگ, حلوای رشته, حلوای موز, دسر ماه رمضان , روش تهیه حلوا برای افطار, طرز تهیه حلوای نذری برای ماه رمضان, روش تهیه ی حلوای دورنگ برای سفره افطار

اگه این حلوا رو درست کردید در صورت امکان عکسی از اون بگیرین و از قسمت نظرات همینجا برای ما ارسال کنین...
هرروز آموزش جدیدی در سایت قرار میگیرد پس هرروز به این سایت سر بزنید...
برچسبها:تزئین حلوا, تصویر تزئین حلوا, حلوای انگشت پیچ, حلوای برنجی, حلوای تزئین شده, حلوای تیره, حلوای جنوب, حلوای خوشمزه, حلوای دو رنگ, حلوای رشته, حلوای موز, دسر ماه رمضان, روش تهیه حلوا برای افطار, طرز تهیه حلوای نذری برای ماه رمضان, روش تهیه ی حلوای دورنگ برای سفره افطار, http://ashpaz-bashi.blog.ir/

نظرات (۱)

تزیینش خیلی قشنگه
فکنم خیلی خوشمزه باشه
پاسخ:
امتحانش کنید...ضرری نداره...

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی