آشپز باشی| آموزش آشپزی| خوشمزه ترین غذاها و دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آشپز باشی| آموزش آشپزی| خوشمزه ترین غذاها و دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آشپز باشی| آموزش آشپزی| خوشمزه ترین غذاها و دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آخرین نظرات

برای دریافت آخرین مطالب سایت در ایمیل خود،بر روی عکس زیر کلیک کنید تا وارد صفحه عضویت در خبرنامه شوید

طرز تهیه پاستا مرغ با سس آلفردو

| شنبه, ۲۶ مهر ۱۳۹۳، ۰۱:۰۰ ب.ظ

پاستا پنه با سس آلفردو,پاستا پنه با مرغ,طرز تهیه پاستا مرغ با سس آلفردو,طرز تهیه پاستا مرغ,طرز تهیه آلفردو چیکن پاستا,روش پخت پاستا مرغ,مواد لازم برای تهیه پاستا مرغ با سس آلفردو,پاستا با مرغ,پاستا مرغ الفردو

دنیای پاستاها خیلی تنوع داره....یکی از انواع خوشمزه ش همینه که میخوام براتون بگم[....]

مواد لازم برای تهیه پاستا مرغ با سس آلفردو :

سینه مرغ 1 عدد
قارچ 1 بسته کوچک
سیر یا پودر سیر 4 یا 5 حبه
خامه صبحانه نصف پاکت
پنیر پارمسان 1 قاشق پر

پنیر خامه ای یا لبنه یا ریکوتا

1 قاشق پر

پاستا پنه

1 بسته
جعفری تازه 1 تا 2 قاشق

طرز تهیه پاستا مرغ با سس آلفردو :

سینه مرغ رو برش های نازک و خلالی میکنیم.خلال های مرغ رو توی تابه می ریزیم و تفت میدیم.رنگش که برگشت کره هم اضافه می کنیم و همراه نمک و کمی فلفل تفت می دهیم...درش رو میزاریم تا مغز پخت بشه.

تو این فاصله پاستا پنه رو مثه همه پاستاها آبکش میکنیم.(یه دیگ پر آب و نمک و زرچوبه بر میداریم وقتی جوش اومد پاستاها رو می ریزیم توش و میذاریم تا بپزه و نرم بشه.بعد آبکش میکنیم) قارچ رو تمیز می کنیم و اسلایس میکنیم.مرغ که پخت خارجش می کنیم و قارچ رو می ریزیم و تفتش میدیم.توی همون تابه.حالا مرغ رو هم برمیگردونیم به تابه و آویشن هم می ریزیم و میگذاریم مواد کمی هم مزه بشن.

حالا خامه و پنیر رو هم می ریزیم و هم میزنیم تا خامه گرم و شل بشه.مقدار خامه و پنیر رو می تونین بیشتر هم بریزین.بسته به میلتون.حرارت ملایم باشه و هم می زنیم (از پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا و چدار استفاده نکنین) پاستایی که آبش رفته و داغ هم نیست می ریزیم توش و هم می زنیم.مقدار نمک و فلفل و آویشن رو کنترل میکنیم.حالا کار به پایان رسید.

گردآوری و ویرایش:آشپزباشی

منبع:هانی شفhanichef.blogfa.com

پاستا پنه با سس آلفردو,پاستا پنه با مرغ,طرز تهیه پاستا مرغ با سس آلفردو,طرز تهیه پاستا مرغ,طرز تهیه آلفردو چیکن پاستا,روش پخت پاستا مرغ,مواد لازم برای تهیه پاستا مرغ با سس آلفردو,پاستا با مرغ,پاستا مرغ الفردو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی