آشپز باشی| آموزش آشپزی| خوشمزه ترین غذاها و دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آشپز باشی| آموزش آشپزی| خوشمزه ترین غذاها و دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آشپز باشی| آموزش آشپزی| خوشمزه ترین غذاها و دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آخرین نظرات

برای دریافت آخرین مطالب سایت در ایمیل خود،بر روی عکس زیر کلیک کنید تا وارد صفحه عضویت در خبرنامه شوید

طرز تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری

| شنبه, ۲۸ آذر ۱۳۹۴، ۱۰:۵۰ ب.ظ

طرز تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری

برای 12 نفر

زمان آماده سازی : 30 دقیقه

زمان پخت : 1 ساعت 15 دقیقه

مواد لازم برای خرده نان های رویه

کره

4 ق غ

خرده نان

2 فنجان

ساقه پیازچه خرد شده

3 ق غ

مواد لازم برای پاستا و سس

سیر

1 بوته

روغن زیتون

 

پاستا

450 گرم

کره

8 ق غ

آرد

6 ق غ

شیر

5 فنجان

پنیر چدار رنده شده

5 و نیم فنجان

پنیر پارمسان رنده شده

نصف فنجان

پودر خردل

نصف ق چ

نمک

1 و نیم ق غ

فلفل سیاه

1 ق چ

طرز تهیه :

برای تهیه خرده نان های رویه :

پودر نان و پیازچه خرد شده را به مدت 1 – 2 دقیقه با کره کمی تفت دهید تا تست شود سپس کناری بگذارید .

برای تهیه پاستا و سس :

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

بوته سیر را شسته و خشک کنید . یک سوم بالای بوته سیر را برش زده و به همراه بقیه سیر داخل فویل گذاشته رویش روغن زیتون و نمک و فلفل زده و در فویل پیچانده و به مدت 30 دقیقه در فر بگذارید تا کباب شود.

بعد از پخت با شار دست از قسمت پایینی بوته ، حبه های سیر را از پوست جدا کرده و با چنگال آن ها را پوره کنید.

پاستا را در یک قابلمه آب نمک در حال جوش نیم پز  و آب کش کنید. نصف فنجان از آب پاستا را نگه دارید.

یک ظرف کم عمق به اندازه ی 32 * 22 سانتی را با کره چرب کنید.

کره را روی حرارت ذوب کرده آرد را با کره تفت دهید سپس سیر را به آن اضافه نموده مخلوط نمایید و حدود 1-3 دقیقه تفت دهید تا آرد طلایی شود . شیر را به آرد اضافه نموده به مدت 3 دقیقه مدام هم بزنید تا به جوش آید سپس پنیرها ، پودر خردل ، نمک و فلفل را اضافه کرده کاملا مخلوط نمایید.

ماکارونی و آبی که نگه داشته بودید را به ترکیب اضافه کرده و مخلوط کنید و سپس ترکیب را به ظرف پخت منتقل نموده خرده نان ها را رویش بپاشید و به مدت 20 – 25 دقیقه در فر بگذارید تا کاملا طلایی و برشته شود.

نظرات (۱)

مرسی :)

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی