طرز تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری
طرز تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری
برای 12 نفر
زمان آماده سازی : 30 دقیقه
زمان پخت : 1 ساعت 15 دقیقه
مواد لازم برای خرده نان های رویه
کره |
4 ق غ |
خرده نان |
2 فنجان |
ساقه پیازچه خرد شده |
3 ق غ |
مواد لازم برای پاستا و سس |
|
سیر |
1 بوته |
روغن زیتون |
|
پاستا |
450 گرم |
کره |
8 ق غ |
آرد |
6 ق غ |
شیر |
5 فنجان |
پنیر چدار رنده شده |
5 و نیم فنجان |
پنیر پارمسان رنده شده |
نصف فنجان |
پودر خردل |
نصف ق چ |
نمک |
1 و نیم ق غ |
فلفل سیاه |
1 ق چ |
طرز تهیه :
برای تهیه خرده نان های رویه :
پودر نان و پیازچه خرد شده را به مدت 1 – 2 دقیقه با کره کمی تفت دهید تا تست شود سپس کناری بگذارید .
برای تهیه پاستا و سس :
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
بوته سیر را شسته و خشک کنید . یک سوم بالای بوته سیر را برش زده و به همراه بقیه سیر داخل فویل گذاشته رویش روغن زیتون و نمک و فلفل زده و در فویل پیچانده و به مدت 30 دقیقه در فر بگذارید تا کباب شود.
بعد از پخت با شار دست از قسمت پایینی بوته ، حبه های سیر را از پوست جدا کرده و با چنگال آن ها را پوره کنید.
پاستا را در یک قابلمه آب نمک در حال جوش نیم پز و آب کش کنید. نصف فنجان از آب پاستا را نگه دارید.
یک ظرف کم عمق به اندازه ی 32 * 22 سانتی را با کره چرب کنید.
کره را روی حرارت ذوب کرده آرد را با کره تفت دهید سپس سیر را به آن اضافه نموده مخلوط نمایید و حدود 1-3 دقیقه تفت دهید تا آرد طلایی شود . شیر را به آرد اضافه نموده به مدت 3 دقیقه مدام هم بزنید تا به جوش آید سپس پنیرها ، پودر خردل ، نمک و فلفل را اضافه کرده کاملا مخلوط نمایید.
ماکارونی و آبی که نگه داشته بودید را به ترکیب اضافه کرده و مخلوط کنید و سپس ترکیب را به ظرف پخت منتقل نموده خرده نان ها را رویش بپاشید و به مدت 20 – 25 دقیقه در فر بگذارید تا کاملا طلایی و برشته شود.
- ۹۴/۰۹/۲۸