آشپز باشی| آموزش آشپزی| خوشمزه ترین غذاها و دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آشپز باشی| آموزش آشپزی| خوشمزه ترین غذاها و دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آشپز باشی| آموزش آشپزی| خوشمزه ترین غذاها و دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آخرین نظرات

برای دریافت آخرین مطالب سایت در ایمیل خود،بر روی عکس زیر کلیک کنید تا وارد صفحه عضویت در خبرنامه شوید

طرز تهیه کیک هویج

| چهارشنبه, ۱۹ شهریور ۱۳۹۳، ۰۲:۴۰ ب.ظ

طرز تهیه کیک خوشمزه,طرز پخت کیک هویج و دارچین,کیک هویج و پرتقال,طرز تهیه کیک هویج و گرد,دستور تهیه کیک هویج و سیب,طرز تهیه کیک ساده,آموزش آشپزی,آشپزباشی

این کیک خوش رنگ و خوش مزه است از طرفی میان وعده خوبی می باشد و به عنوان عصرانه یا در میهمانی های عصرانه می توانید استفاده کنید. کیک هویج بسیار سالم و مغذی برای رشد کودکان می باشد و به جای اینکه کودکان، شیر را با انواع کیک و کلوچه دارای مواد نگهدارنده بیرون مصرف کنند شیر را با این کیک خوشمزه میل کنند که دارای پروتئین، کربو هیدرات، قند و چربی است و می تواند به رشد کودکان کمک کند[....]

مواد لازم برای تهیه کیک هویچ :

آرد  ۱ پیمانه        
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ پیمانه
روغن مایع ۱ پیمانه
هویج خام رنده شده              ۱/۴ پیمانه
دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
پکینگ پودر ۲ قاشق غذاخوری
خلال پوست پرتقال ۱/۴ قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک هویچ :

  1. سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنید، سفیده را آن قدر بزنید تا کف کند و کنار بگذارید.
  2. زرده تخم مرغ را همراه شکر، وانیل، پوست پرتقال و دارچین مخلوط کرده و با همزن به مدت ۲ دقیقه بزنید. سپس روغن را اضافه کرده و مجددا هم بزنید.
  3. آرد و پکینگ پودر را مخلوط کرده و با قاشق به مایع فوق اضافه کنید تا خمیر سفتی حاصل شود. در این مرحله از همزن استفاده نکنید.
  4. سفیده تخم مرغ که قبلا زده شده را به مخلوط بالا اضافه کرده و به حالت دورانی و در یک جهت هم بزنید. فقط به حدی هم بزنید که مواد صاف و یکدست شود.
  5. در این مرحله هویج خام رنده شده را اضافه کرده و هم بزنید بعد گردوی ریز شده را بریزید و هم زنید.
  6. فر را از قبل گرم کنید. ته قالب کیک را چرب کنید سپس کمی آرد بپاشید. مواد را داخل قالب ریخته و در فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد و به مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید.
  7. طریقه تشخیص زمان پختن کیک به این صورت است که بعد از ۳۰ دقیقه چنگالی را داخل کیک فرو ببرید اگر مایع کیک به چنگال چسبید به این معنی است که هنوز کیک خام است و نیاز به پختن دارد هر چند دقیقه همین کار را انجام دهید تا زمانی که کیک به چنگال نچسبد.
  8. کیک را با پودر قند و پودر پسته تزیین کنید.

هر روز آموزش جدیدی در سایت قرار میگیرد پس هرروز به این سایت سر بزنید...

طرز تهیه کیک خوشمزه,طرز پخت کیک هویج و دارچین,کیک هویج و پرتقال

طرز تهیه کیک هویج و گرد,دستور تهیه کیک هویج و سیب,طرز تهیه کیک ساده

نظرات (۱)

خیلی ممنونم,عالی بود

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی