آشپز باشی| آموزش آشپزی| خوشمزه ترین غذاها و دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آشپز باشی| آموزش آشپزی| خوشمزه ترین غذاها و دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آشپز باشی| آموزش آشپزی| خوشمزه ترین غذاها و دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آخرین نظرات

برای دریافت آخرین مطالب سایت در ایمیل خود،بر روی عکس زیر کلیک کنید تا وارد صفحه عضویت در خبرنامه شوید

طرز تهیه کتلت مرغ

| پنجشنبه, ۲۴ مهر ۱۳۹۳، ۰۳:۳۴ ب.ظ

غذا با فیله مرغ,غذا با سینه مرغ,غذا با گوشت مرغ,طرز تهیه کتلت مرغ,دستور پخت کتلت مرغ,نحوه سرخ کردن کتلت مرغ,مواد لازم برای تهیه کتلت مرغ,مواد تشکیل دهنده کتلت مرغ,دستور تهیه کتلت مرغ,آموزش تهیه کتلت مرغ,ashpaz-bashi.blog.ir

نمی دونم شما هم کتلت خور هستید یا نه؟ به هرحال امروز در خدمتتونم با یک نوع کتلت مرغ که هر کی خورده پسندیده. امیدوارم شما هم درست کنید و خوشتون بیاد[....]

طرز تهیه کتلت مرغ : 

مرغ چرخ کرده همه قسمتها 200 گرم
سیب زمینی خام متوسط 2 عدد
پیاز درشت 1 عدد
هویج متوسط 1 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
پودر سیر 1 قاشق چایخوری سر خالی
زردچوبه نصف قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
آرد نخود چی 1 تا 2 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه کتلت مرغ :

مثل همه کتلت های دیگه باید پیاز و سیب زمینی رو به همراه هویج و فلفل دلمه رنده کنید و با گوشت و باقی مواد ورز بدید.

آرد نخود چی رو بهش بزنید تا هم طعم خوبی بده به غذاتون و هم جلوی وا رفتنش رو بگیره. اما دقت کنید که زیادی زدنش باعث خشک شدن کتلت و سفتی اون می شه
اگه با بوی سیر مشکلی ندارید میتونید جای پودر سیر از سیر تازه رنده شده استفاده کنید.
اگر زمان دارید بهتره مایه کتلتتون رو یک یا نیم ساعتی توی یخچال استراحت بدید. البته وقتم نبود مشکلی پیش نمی یاد.

توی تابه داغ شده روغن بریزید و کتلت های خوشمزه تون رو سرخ کنید.

سعی کنید کتلت هاتون نه خیلی نازک باشند که خشک بشند و نه خیلی ضخیم که مغزش خام بمونه.
این  مدل کتلت روغن زیادی به خودش نمی کشه.

میتونید با گوجه فرنگی حلقه شده و سرخ شده یا با انواع دورچین و سبزیجات متنوع سروش کنید.
همینطور با سس های مختلفی مثل کچاپ و سس خردل
امیدوارم که  همیشه شاد و سلامت و دلخوش باشید
همیشه گفتم بازم می گم زیاد مهم نیست که چی میخورید مهم اینه که با کی و با چه حسی غذا میخورید.
آرزوی من برای تک تکتون دل خوشی و عشقه.

نوش جان
شاد باشید
منبع:شف نگین

غذا با فیله مرغ,غذا با سینه مرغ,غذا با گوشت مرغ,طرز تهیه کتلت مرغ,دستور پخت کتلت مرغ,نحوه سرخ کردن کتلت مرغ,مواد لازم برای تهیه کتلت مرغ,مواد تشکیل دهنده کتلت مرغ,دستور تهیه کتلت مرغ,آموزش تهیه کتلت مرغ

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی