آشپز باشی| آموزش آشپزی| خوشمزه ترین غذاها و دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آشپز باشی| آموزش آشپزی| خوشمزه ترین غذاها و دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آشپز باشی| آموزش آشپزی| خوشمزه ترین غذاها و دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آخرین نظرات

برای دریافت آخرین مطالب سایت در ایمیل خود،بر روی عکس زیر کلیک کنید تا وارد صفحه عضویت در خبرنامه شوید

طرز تهیه فیله ماهی قزل آلا

| يكشنبه, ۱۶ شهریور ۱۳۹۳، ۰۴:۵۶ ب.ظ

آموزش آشپزی, خواباندن ماهی, دستور تهیه ماهی, دستور ماهی سوخاری, دستور پخت ماهی در فر,روش سرخ کردن ماهی, روش پخت ماهی در فر, روش پخت ماهی قزل آلا, طبخ ماهی در فر, طرز تهیه ماهی در فر, طرز تهیه ماهی سالمون, طرز تهیه ماهی قزل آلا, طرز درست کردن ماهی در فر, طرز درست کردن ماهی قزل آلا, طرز سرخ کردن ماهی قزل آلا, طرز طبخ ماهی,طرز پخت ماهی در فر, فیله ماهی قزل آلای پخته, فیله ماهی پخته, نحوه سرخ کردن ماهی, نحوه طعم دار کردن ماهی, نحوه مزه دار کردن ماهی, نحوه پخت ماهی در فر,طرز پخت ماهی قزل آلا در فر

ماهی قزل آلای خوشمزه و پخته شده و پوشش داده شده با خردل و کره….

مواد لازم برای تهیه فیله ماهی قزل آلا :

فیله ماهی قزل آلا     4 عدد 470 کالری
خردل

3 قاشق غذاخوری      

10 کالری
نمک و فلفل به مقدار لازم 0 کالری
پودر سوخاری 1/4 پیمانه 90 کالری
کره آب شده 3 قاشق غذاخوری 300 کالری
مجموع کالری:870
  • آماده سازی: 5 دقیقه
  • پخت: 10 دقیقه
  • سرجمع: 15 دقیقه

طرز تهیه فیله ماهی قزل آلا :

  1. برای تهیه فیله ماهی قزل آلای پخته، ابتدا فر را روی دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.

  2. یک تابه کم عمق انتخاب کنید و آن را با فویل آلومینیوم بپوشانید.

  3. ماهی قزل آلا را بر ​​روی فویل قرار دهید.

  4.  روی هر یک از فیله ها را با یک لایه نازک از خردل بپوشانید و کمی نمک و فلفل بر روی آن بپاشید.

  5. سپس پودر سوخاری و کره آب شده را با هم مخلوط نموده و بر روی مواد بریزید و در فر به مدت 15 دقیقه قرار دهید.

  6. زمانی که به راحتی، چنگال داخل ماهی قزل آلا برود، پخت به اتمام رسیده است.

  7. فیله ماهی قزل آلای پخته را از فر خارج نموده و سرو کنید

هر روز آموزش جدیدی در سایت قرار میگیرد پس هرروز به این سایت سر بزنید...

آموزش آشپزی, خواباندن ماهی, دستور تهیه ماهی, دستور ماهی سوخاری, دستور پخت ماهی در فر,روش سرخ کردن ماهی, روش پخت ماهی در فر, روش پخت ماهی قزل آلا, طبخ ماهی در فر, طرز تهیه ماهی در فر, طرز تهیه ماهی سالمون, طرز تهیه ماهی قزل آلا, طرز درست کردن ماهی در فر, طرز درست کردن ماهی قزل آلا, طرز سرخ کردن ماهی قزل آلا, طرز طبخ ماهی,طرز پخت ماهی در فر, فیله ماهی پخته, نحوه سرخ کردن ماهی, نحوه طعم دار کردن ماهی, نحوه مزه دار کردن ماهی, نحوه پخت ماهی در فر,طرز پخت ماهی فیله ماهی قزل آلا در فر

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی