طرز تهیه املت قارچ
مواد لازم برای تهیه املت قارچ:
تخم مرغ | 6 عدد | 420 کالری |
گوجه فرنگی متوسط | 3 عدد | 60 کالری |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری | 100 کالری |
قارچ خرد شده | 100 گرم | 30 کالری |
دارچین، زردچوبه، نمک و فلفل | به میزان لازم | 0 کالری |
کره | 50 گرم | 350 کالری |
این میزان مواد برای 4 تا 5 نفر مناسب است.
- آماده سازی: 0 دقیقه
- پخت: 10 دقیقه
- سرجمع: 10 دقیقه
طرز تهیه املت قارچ:
-
برای تهیه املت قارچ، ابتدا گوجه فرنگی ها را خرد کنید. یک تابه متوسط را روی حرارت کم بگذارید و گوجه های خرد شده را در آن بریزید. کمی آن را تفت دهید تا آب آن تبخیر شود.
-
نیمی از کره را به آن اضافه نموده و دوباره تفت دهید. زردچوبه، دارچین، نمک و فلفل را به آن ها بیفزایید.
-
مواد داخل تابه را کمی کنار بزنید و رب را در وسط تابه بریزید و با باقیمانده کره آن را تفت دهید تا از خامی در آید.
-
تخم مرغ ها را درون کاسه ای بشکنید و با چنگال خوب بزنید تا یکدست شود. سپس آن ها را نیز به مواد اضافه کنید و سریع هم بزنید تا تخم مرغ ها به خوبی در مواد مخلوط شوند.
-
حال در این مرحله قارچ ها را اضافه کنید. کمی آن ها را با مواد هم بزنید.
-
در تابه را بگذارید و چند دقیقه صبر کنید تا به خوبی پخته شوند (برای خوشمزه تر شدن املت قارچ می توانید از فلفل سبز شیرین یا فلفل دلمه ای و یا حتی پنیر پیتزا نیز استفاده کنید).
-
املت قارچ را درون ظرفی بریزید. در کنار آن می توانید از سبزی ریحان نیز استفاده کنید.
هر روز آموزش جدیدی در سایت قرار میگیرد پس هرروز به این سایت سر بزنید...