طرز تهیه مرغ سوخاری
این غذا خیلی خوشمزه است و شما را شگفت زده خواهد کرد. به سادگی درست می شود و مواد زیادی لازم ندارید[...]
مواد لازم برای تهیه مرغ سوخاری:
سینه مرغ بدون استخوان | 4 تکه | 800 کالری |
سس مایونز | 1/2 پیمانه | 500 کالری |
پودر سوخاری | 2 پیمانه | 700 کالری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم | 0 کالری |
روغن مایع | 1 قاشق غذاخوری | 120 کالری |
- آماده سازی: 10 دقیقه
- پخت: 30 دقیقه
- سرجمع: 40 دقیقه
طرز تهیه مرغ سوخاری:
-
برای تهیه مرغ سوخاری سریع، ابتدا فر را روی حرارت 425 درجه فارنهایت (220 درجه سانتیگراد) تنطیم کنید.
-
سینی یا ظرف مخصوص فر را با کمی روغن چرب کنید.
-
سینه مرغ را از همه طرف با سس مایونز بپوشانید و در پودر سوخاری بغلطانید تا کاملا پوشش داده شود.
-
آن ها را در سینی فر قرار دهید.
-
سینی را داخل فر قرار داده و سپس به مدت 30 دقیقه در فر بگذارید تا مرغ ها کاملا مغز پخت شوند و دیگر صورتی نباشد.
مرغ ها را از فر خارج نموده و در ظرف بچینید. برای تزئین، می توانید از کمی سبزیجات استفاده نمایید.
هر روز آموزش جدیدی در سایت قرار میگیرد پس هرروز به این سایت سر بزنید...