طرز تهیه ذرت تنوری,عصرانه خوشمزه
| دوشنبه, ۲۷ مرداد ۱۳۹۳، ۰۶:۴۳ ب.ظ
یک عصرانه لذیذ و دوست داشتنی مخصوصا برای کودکان…
مواد لازم برای تهیه ذرت تنوری:
ذرت | 2 پیمانه | 200 کالری |
خامه | 1 پیمانه | 700 کالری |
تخم مرغ | 2 عدد | 140 کالری |
کره | 1/2 پیمانه | 815 کالری |
شکر سفید | 2 قاشق غذاخوری | 60 کالری |
پنیر پارمزان | 1 پیمانه | 920 کالری |
مجموع کالری
2835
-
برای تهیه ذرت تنوری، ابتدا فر را روی درجه 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) قرار دهید
-
ظرف مخصوص فر را کمی چرب کنید
-
در یک ظرف، ذرت، خامه، تخم مرغ، کره و یا مارگارین آب شده و شکر را با هم مخلوط کنید. -
پنیر را بر روی مواد بریزید و آن را به مدت 35 تا 40 دقیقه یا تا زمانی که روی آن طلایی شود، در فر قرار دهید.
-
ذرت تنوری را از فر خارج نموده و سرو کنید.
هر روز آموزش جدیدی در سایت قرار میگیرد پس هرروز به این سایت سر بزنید...