آموزش تزیین سالاد در نان کفشی
نانهای ساندویچی را سعی میکنیم به یک اندازه و کمی برشته انتخاب کنیم.
حدود شش تا هفت سانتیمتر از جلوی هر نان را شبیه کفش در نظر میگیریم.
قسمتی را که پا در آن قرار میگیرد را فرض کرده و آن قسمت را با چاقو برش
زده و جدا میکنیم. داخل آن را مقداری خالی کرده و با انواع سالادهایی که
شبیه سالاد الویه هستند پر میکنیم.
برای تزیین جلوی کفش، میتوانیم قبل
از ریختن سالاد در آن با نوک چاقو سوراخهایی در دو ردیف که مقابل هم
باشند ایجاد کنیم و ساقه پیازچه را به عنوان بند کفشهایمان از آنها رد
کنیم و با هویج یا گوجهفرنگی مینیاتوری روی هر کدام از کفشها را تزیین
کنیم.
آموزش تزیین سالاد در نان,آموزش تزیین سالاد الویه,تزیین کردن سالاد کاهو,روش تزیین سالاد ماکارونی,طرز تزیین سالاد شیرازی,آموزش تزیین کردن سالاد کلم,تزیین سالاد الویه برای تولد,تزیین سالاد کاهو و کلم,تزیین سالاد فصل,مواد لازم برای تزیین سالاد الویه,