طرز تهیه برنج و مرغ عربی
مواد لازم برای تهیه برنج مرغ عربی برای هشت تا ۱۰ نفر:
1- ربع فنجان کره
2- یک کیلو و ۳۶۰ گرم مرغ (به هشت یا ۱۰ قطعه تقسیم شود)
3- یک عدد پیاز بزرگ
4- شش حبه سیر
5-ربع فنجان رب گوجه فرنگی
6- ۴۲۵گرم گوجه فرنگی خرد شده
7- سه عدد هویج متوسط (رنده شده)
8- دو عدد میخک کامل
9- جوز هندی
10- زیره سبز
11- پودر گشنیز
12- نمک و فلفل
13- چهار فنجان آب گرم
14- یک عدد عصاره مرغ
15- یک و نیم فنجان برنج
16- ربع فنجان کشمش
17- ربع فنجان بادام بوداده
مواد لازم برای تهیه ادویه:
▪ نصف قاشق چایخوری زعفران
▪ ربع قاشق چایخوری پودر هل سبز
▪ نصف قاشق چایخوری دارچین
▪ نصف قاشق چایخوری مخلوط ادویه
▪ ربع قاشق چایخوری فلفل سفید
▪ نصف قاشق چایخوری پودر لیمو عمانی
● طرز تهیه برنج مرغ عربی
کره را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود. سپس مرغ و پیاز را به آن اضافه کنید تا سرخ شوند. رب گوجه را به آن افزوده و دو دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.گوجه فرنگی، هویج، میخک، ادویه، نمک و فلفل را به آن افزوده و چند دقیقه سرخ کنید. سپس آب و عصاره مرغ را به آن بیفزایید.پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا مواد، نیم ساعت پخته شوند. برنج را به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید.در ظرف را گذاشته و اجازه دهید به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه پخته شود.برنج را در ظرف کشیده، مرغ ها را روی آن قرار داده و با بادام تزئین کنید.
برچسب ها:طرز تهیه برنج و مرغ عربی,طرز پخت مرغ عربی,طرز تهیه مرغ عربی,طرز تهیه برنج مرغ,طرز تهیه برنج و مرغ خوشمزه,تزئین برنج و مرغ,آموزش تهیه برنج با مرغ به سبک عربی
دمت گرم با اینایی که آموزش میدی