طرز تهیه دسر تیرامیسو دسر ایتالیایی
| شنبه, ۱۸ مرداد ۱۳۹۳، ۰۵:۲۱ ب.ظ
به ادامه مطلب بروید...
زمان تهیه دسر تیرامیسو : 35 دقیقه
مواد لازم برای دسر تیرامیسو:
1• 4 عدد تخم مرغ تازه و با کیفیت زرده را از سفیده جدا کنید2• 4 قاشق غذاخوری شکر
3• 500 گرم پنیر خامه ای
4• یک فنجان قهوه خوری قهوه اسپرسو رقیق شده با آب و شیرین شده با شکر
5• 340 گرم بیسکویت -- می توانید در میان بیسکویت ها از لایه های باریک موز هم استفاده کنید. --
6• شکلات تلخ رنده شده
طرز تهیه دسر تیرامیسو:
زرده ها را همراه با شکر بزنید. سپس پنیرخامه ای را در آن بریزید و اگر 2 تا از سفیده ها را برای اینکه مخلوط به
آرامی سفت شود استفاده کنید. مخلوط را به هم بزنید. سپس فنجان قهوه تهیه
شده را در یک کاسه بریزید اینجا می توانید مخلوط را مزه کنید برای اینکه
مطمئین شوید همانی باشد که می خواهید. سپس بیسکویت ها را در قهوه بریزید
سعی کنید قالب به اندازه ای بزرگ باشد که بتواند مخلوط پنیر خامه ای را نگه دارد. آن را از مخلوط پر کنید و به مدت 2 ساعت در جای خنک
نگه دارید، سپس شکلات رنده شده ای را که تهیه کرده اید روی آن بپاشید.
ویرایش و تلخیص: آشپز باشی.بلاگ.آی آر
اگه این دسر رو درست کردید در صورت امکان عکسی از اون بگیرین و از قسمت نظرات همینجا برای ما ارسال کنین...
هر روز آموزش جدیدی در سایت قرار میگیرد پس هرروز به این سایت سر بزنید...
برچسب ها:دسر ساده,دسر تیرامیسو,دسر خوشمزه,طرز تهیه دسر شکلاتی,دسر ایتالیایی,طرز تهیه دسر شکلاتی,طرز تهیه دسر تیرامیسو,طرز تهیه دسر ساده,طرز تهیه دسر توت فرنگی,طرز تهیه دسر پاناکوتا,آشپزباشی,آموزش آشپزی,طرز تهیه دسر خوشمزه,دسر اروپایی,طرز تهیه دسر با بیسکویت پتی بور,