طرز تهیه پیتزا سوسیس با نان فرانسوی
| پنجشنبه, ۶ شهریور ۱۳۹۳، ۰۵:۴۴ ب.ظ
پیتزای سوسیس با پنیر پیتزا یک پیتزای آسان و خوشمزه. یک پیش غذای مناسب[....]
مواد لازم برای پیتزای سوسیس با نان فرانسوی:
نان باگت فرانسوی | 1 عدد | 20 کالری |
سس گوجه یا اسپاگتی | 1/2 پیمانه | 200 کالری |
پنیر پیتزا خرد شده | 1 پیمانه | 800 کالری |
سوسیس پپرونی خرد شده | 300 گرم | 1300 کالری |
مجموع کالری
2320
آموزش آشپزی, آموزش پخت پیتزا سوسیس, انواع پیتزا, ساندویچ سوسیس با پنیر پیتزا, سوسیس و پنیر پیتزا, طرز تهیه سوسیس با پنیر پیتزا, طرز تهیه پیتزای سوسیس با نان فرانسوی, طرز تهیه پیتزای سوسیس با پنیر, طرز تهیه پیتزا با سوسیس,غذا با سوسیس و پنیر پیتزا,پیتزا سوسیس و قارچ,پیتزا سوسیس و کالباس,غذای فرانسوی,غذای خارجی,غذای اروپایی
- آماده سازی: 15 دقیقه
- پخت: 5 دقیقه
- سرجمع: 20 دقیقه
طرز تهیه پیتزای سوسیس با نان فرانسوی:
-
برای تهیه پیتزای سوسیس با نان فرانسوی، ابتدا فر را بر روی 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) تنظیم نمایید.
سوسیس را در یک تابه تفت دهید تا کمی قهوه ای شود و سپس آن را کنار بگذارید.
باگت را از وسط برش دهید و در هر یک از نیمه ها سس گوجه یا سس اسپاگتی و سپس پنیر و سوسیس را اضافه کنید.
به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که پنیر آب شود، آن را در داخل فر قرار دهید.
-
سپس آن را از فر خارج نموده و به قطعات مورد نظر برش دهید.
هر روز آموزش جدیدی در سایت قرار میگیرد پس هرروز به این سایت سر بزنید...