آشپز باشی| آموزش آشپزی| خوشمزه ترین غذاها و دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آشپز باشی| آموزش آشپزی| خوشمزه ترین غذاها و دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آشپز باشی| آموزش آشپزی| خوشمزه ترین غذاها و دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آخرین نظرات

برای دریافت آخرین مطالب سایت در ایمیل خود،بر روی عکس زیر کلیک کنید تا وارد صفحه عضویت در خبرنامه شوید

طرز تهیه دلمه سبزیجات

| شنبه, ۱ شهریور ۱۳۹۳، ۰۱:۳۲ ب.ظ

دلمه سبزیجات

دلمه های رنگارنگ و بسیار خوشمزه !!! با انواع سبزیجات معطر مانند شوید، ریحان، مرزه و ترخون …

مواد لازم برای تهیه دلمه سبزیجات:

بادمجان دلمه ای 2 عدد 240 کالری
کدو 2 عدد 80 کالری
فلفل دلمه ای سبز و قرمز 4 عدد 80 کالری
گوجه فرنگی درشت 2 عدد 50 کالری
پیاز خرد شده 1 عدد 5 کالری
روغن 1 پیمانه 900 کالری
گوشت چرخ شده 200 گرم 430 کالری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری  25 کالری
لپه پخته 1/2 پیمانه 235 کالری
برنج 1 پیمانه 675 کالری
تره، جعفری، شوید، ریحان، مرزه و ترخون   6 قاشق غذاخوری   20 کالری
مجموع کالری: 2740


این مواد حدودا برای 8 تا 10 عدد دلمه کافی است.


  • آماده سازی: 30 دقیقه
  • پخت: 40 دقیقه
  • سرجمع: 70 دقیقه

طرز تهیه دلمه سبزیجات:

  1. برای تهیه دلمه سبزیجات، ابتدا برنج را شسنه و با نمک در حدود 3 تا 4 ساعت قبل در آب بخیسانید.

  2. یرنج را در آب جوش بریزید و روی حرارت بگذارید تا بپزد. سپس آن را آبکش کنید.

  3. لپه را بشویید و در یک قابلمه همراه با کمی آب بگذارید تا بپزد. لپه ها را از آب خارج کنید.

  4. در یک تابه، پیاز را با نصف پیمانه روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

  5. گوشت را در پیاز سرخ کنید. کمی زردچوبه، نمک و فلفل به گوشت اضافه کنید. آن را کنار بگذارید.

  6. در یک کاسه، گوشت، لپه و برنج آبکش شده را با هم مخلوط کنید.

  7. سبزی های دلمه را خرد نموده و به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید.

  8. سر فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی ها، کدو و بادمجان ها را  بریده و داخل آن ها را به دقت خالی کنید.

  9. از مواد آماده شده در داخل فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی، کدو و بادمجان ها بریزید و درب آن ها به صورت کلاه بر روی آن ها بگذارید.

  10. در یک قابلمه بزرگ، روی حرارت رب گوجه فرنگی را در نصف پیمانه روغن باقیمانده تفت دهید و آب را اضافه کنید و بگذارید تا آب بجوش آید.

  11. حرارت را کم کنید. دلمه های آماده شده را به آرامی درون قابلمه به صورت ایستاده بگذارید به طوری که مواد داخل آن ها بیرون نریزد.

  12. به مدت 30 تا 40 دقیقه روی حرارت ملایم، بگذارید تا دلمه ها بخوبی بپزند و آماده شوند.

  13. دلمه سبزیجات را در ظرف مناسبی سرو نموده و از مواد رب بر روی آن بریزید.

هر روز آموزش جدیدی در سایت قرار میگیرد پس هرروز به این سایت سر بزنید...

آشپزی با فلفل دلمه, آشپزی با فلفل دلمه ای, آموزش آشپزی, آموزش دلمه, آموزش دلمه بادمجان, آموزش دلمه فلفل, تهیه انواع دلمه, تهیه دلمه بادمجان, تهیه دلمه فلفل, تهیه دلمه کدو, دستور تهیه دلمه, دستور دلمه بادمجان, دستور دلمه فلفل, دستور پخت دلمه بادمجان, دستور پخت دلمه فلفل, دستور پختن دلمه, دلمه سبزیجات, طرز تهیه انواع سبزیجات, طرز تهیه دلمه, طرز تهیه دلمه سبزیجات, طرز تهیه دلمه فلفل سبز, طرز تهیه دلمه کدوسبز, طرز تهیه دلمه گوجه, طرز تهیه پیش غذای فانتزی, پیش غذا فانتزی, پیش غذای فانتزی,طرز تهیه دلمه سبزیجات,دلمه مرغ و سبزیجات,سبزیجات دلمه کلم,انواع دلمه سبزیجات,آشپزباشی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی