آشپز باشی| آموزش آشپزی| خوشمزه ترین غذاها و دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آشپز باشی| آموزش آشپزی| خوشمزه ترین غذاها و دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آشپز باشی| آموزش آشپزی| خوشمزه ترین غذاها و دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آخرین نظرات

برای دریافت آخرین مطالب سایت در ایمیل خود،بر روی عکس زیر کلیک کنید تا وارد صفحه عضویت در خبرنامه شوید

طرز تهیه املت قارچ

| چهارشنبه, ۱۲ شهریور ۱۳۹۳، ۰۴:۵۴ ب.ظ

املت قارچ

غذای لذیذ و دلچسب و آسان و سریع[....]


مواد لازم برای تهیه املت قارچ:

تخم مرغ 6 عدد 420 کالری
گوجه فرنگی متوسط 3 عدد 60 کالری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری        100 کالری
قارچ خرد شده 100 گرم 30 کالری
دارچین، زردچوبه، نمک و فلفل      به میزان لازم 0 کالری
کره 50 گرم 350 کالری
         مجموع کالری:960

این میزان مواد برای 4 تا 5 نفر مناسب است.
  • آماده سازی: 0 دقیقه
  • پخت: 10 دقیقه
  • سرجمع: 10 دقیقه

طرز تهیه املت قارچ:

  1. برای تهیه املت قارچ، ابتدا گوجه فرنگی ها را خرد کنید. یک تابه متوسط را روی حرارت کم بگذارید و گوجه های خرد شده را در آن بریزید. کمی آن را تفت دهید تا آب آن تبخیر شود.

  2. نیمی از کره را به آن اضافه نموده و دوباره تفت دهید. زردچوبه، دارچین، نمک و فلفل را به آن ها بیفزایید.

  3. مواد داخل تابه را کمی کنار بزنید و رب را در وسط تابه بریزید و با باقیمانده کره آن را تفت دهید تا از خامی در آید.

  4. تخم مرغ ها را درون کاسه ای بشکنید و با چنگال خوب بزنید تا یکدست شود. سپس آن ها را نیز به مواد اضافه کنید و سریع هم بزنید تا تخم مرغ ها به خوبی در مواد مخلوط شوند.

  5. حال در این مرحله قارچ ها را اضافه کنید. کمی آن ها را با مواد هم بزنید.

  6. در تابه را بگذارید و چند دقیقه صبر کنید تا به خوبی پخته شوند (برای خوشمزه تر شدن املت قارچ می توانید از فلفل سبز شیرین یا فلفل دلمه ای و یا حتی پنیر پیتزا نیز استفاده کنید).

  7. املت قارچ را درون ظرفی بریزید. در کنار آن می توانید از سبزی ریحان نیز استفاده کنید.

هر روز آموزش جدیدی در سایت قرار میگیرد پس هرروز به این سایت سر بزنید...

آموزش آشپزی,طرز تهیه املت فرانسوی،طرز تهیه املت قارچ و پنیر,طرز تهیه املت قارچ و گوجه,دستور تهیه املت با قارچ, دستور پخت املت با قارچ,دستور پخت انواع املت,روش تهیه املت گوجه فرنگی,طرز تهیه املت اسپانیایی, طرز تهیه املت با قارچ, طرز تهیه املت خوشمزه,طرز درست کردن املت,چگونه املت درست کنیم,میزان کالری املت,راه های خوشمزه کردن املت,تزیین کردن املت

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی