طرز تهیه لازانیای بادمجان
لازانیای بادمجان یک غذای بسیار لذیذ با طعمی متفاوت و دلچسب بدون نیاز به گوشت و مرغ
مواد لازم برای تهیه لازانیای بادمجان:
گوجه فرنگی درازا نصف شده | 12 عدد | 50 کالری |
روغن زیتون | 1/4پیمانه | 228 کالری |
بادمجان نازک ورقه و سرخ شده | 750 گرم | 750 کالری |
لازانیای نیم پز | ا بسته (400 گرم) | 1120 کالری |
سس پاستا با اسپاگتی | 1 و 1/2 پیمانه | 600 کالری |
پنیر ریکوتا رنده شده | 150 گرم | 430 کالری |
برگ تازه ریحان | 1/2 پیمانه | 20 کالری |
پنیر موتزارلا رنده شده | 120 گرم | 430 کالری |
پنیر پارمسان رنده شده | 1/4 پیمانه | 250 کالری |
طرز تهیه لازانیای بادمجان:
-
برای تهیه لازانیای بادمجان، ابتدا فر را بر روی درجه 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید و یک سینی پخت را با کاغذ پخت نچسب آماده کنید.
-
گوجه فرنگی را از قسمت بالا برش داده و حلقه حلقه کنید و روی سینی بچینید.
-
بر روی گوجه فرنگی ها، 1 قاشق غذا خوری روغن بریزید و کمی نمک و فلفل بپاشید و در فر به مدت 45 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند قرار دهید.
-
در همین حال، 1 قاشق غذا خوری روغن را در یک ماهی تابه بزرگ روی حرارت متوسط به بالا قرار دهید.
-
هر یک از بادمجان ها را در روغن داغ به مدت 2-3 دقیقه قرار دهید تا هر طرف طلایی و نرم شود. سپس آنها را به یک ظرف منتقل نموده تا روغن آن خارج شود.
-
درجه فر را به 180 درجه سانتیگراد (90 درجه فارنهایت) کاهش دهید.
-
کمی از سس پاستا یا اسپاگتی را درون ظرف ریخته و یک لایه از ورق های لازانیا را بر روی آن بچینید و با نیمی از گوجه فرنگی، بادمجان، ریکوتا و ریحان پر کنید. لایه بندی را با ورق لازانیا و گوجه فرنگی باقی مانده ، بادمجان، ریکوتا و ریحان ادامه دهید تا کار تمام شود و در انتها یک لایه از ورق های لازانیا بر روی مواد گذاشته و در آخر باقیمانده سس را بر روی آن بریزید.
-
پنیر پارمسان را بر روی آن بپاشید و در فر به مدت 40-45 دقیقه و یا تا زمانی که لازانیا طلایی قهوه ای شود قرار دهید.
-
پس از خاموش کردن فر، 10 دقیقه بگذارید در فر بماند تا خوب خودش را بگیرد و سپس آن را خارج نموده و برش داده، میل کنید.