طرز تهیه پاستا با سس گوجه و سوسیس
یک پاستای سریع و خوشمزه با طعم سوسیس دودی …
مواد لازم برای تهیه پاستا با سس گوجه و سوسیس:
روغن زیتون | 4 و 1/2 قاشق غذاخوری | 540 کالری |
پیاز متوسط ریز خرد شده | 1 عدد | 5 کالری |
فلفل سبز متوسط ریز خرد شده | 1 عدد | 4 کالری |
هویج کوچک رنده شده | 1 عدد | 30 کالری |
سیر خرد کرده | 1 حبه | 3 کالری |
گوجه فرنگی له شده | 4 و 1/2 پیمانه | 112 کالری |
ریحان خشک | 2 قاشق چایخوری | 0 کالری |
پونه خشک | 1 قاشق چایخوری | 0 کالری |
نمک | 1/2 قاشق چایخوری | 0 کالری |
آب | 4-5 لیتر | 0 کالری |
فلفل قرمز | به میزان لازم | 0 کالری |
سوسیس دودی خرد شده | 300 گرم | 940 کالری |
پاستای مدل دار | 1 بسته (300 گرم) | 1400 کالری |
پنیر پارمسان رنده شده | 100 گرم | 464 کالری |
طرز تهیه پاستا با سس گوجه و سوسیس:
-
برای تهیه پاستا با سس گوجه و سوسیس، ابتدا 2 و 1/2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک قابلمه متوسط بریزید و روی حرارت قرار دهید.
-
پیاز، فلفل، هویج را اضافه نموده و درب قابلمه را بگذارید. وقتی کمی سبزیجات بخار کرد، سیر را اضافه کنید وبه مدت 30 ثانیه هم بزنید.
-
گوجه فرنگی، ریحان، پونه، نمک، فلفل و سوسیس را اضافه کنید. درب تابه را بگذارید تا با حرارت بجوش آید و به مدت 15 تا 20 دقیقه حرارت داده و گاهی هم یزنید.
-
در حالی که سس در حال آماده شدن است، 4 تا 5 لیتر آب را به جوش آورده و 1 قاشق غذا خوری روغن زیتون و 2 قاشق چایخوری نمک به آن اضافه نموده و پاستا را اضافه کنید.
-
پس از اینکه کمی نرم شد، آن را درون آبکش ریخته تا آب آن خالی شود و به یک کاسه بزرگ منتقل نموده و آن با 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون چرب کنید.
-
سس را روی پاستا ریخته و با پنیر پارمسان بپوشانید و سرو کنید.
هر روز آموزش جدیدی در سایت قرار میگیرد پس هرروز به این سایت سر بزنید...