آشپز باشی| آموزش آشپزی| خوشمزه ترین غذاها و دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آشپز باشی| آموزش آشپزی| خوشمزه ترین غذاها و دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آشپز باشی| آموزش آشپزی| خوشمزه ترین غذاها و دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آخرین نظرات

برای دریافت آخرین مطالب سایت در ایمیل خود،بر روی عکس زیر کلیک کنید تا وارد صفحه عضویت در خبرنامه شوید

طرز تهیه همبرگر خانگی خوشمزه

| جمعه, ۱۴ شهریور ۱۳۹۳، ۰۵:۱۴ ب.ظ

همبرگر خانگی

غذایی سریع و بسیار لذیذ[....]

مواد لازم برای تهیه همبرگر خانگی :

گوشت چرخ کرده با چربی 20 درصد      500 گرم 1750 کالری
آرد سوخاری به مقدار لازم 100 کالری
تخم مرغ 1 عدد 70 کالری
پیاز 1 عدد 5 کالری
سیر 2 حبه 6 کالری
نمک و فلفل به مقدار لازم 0 کالری
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم       500 کالری
مجموع کالری : 2431


  • آماده سازی: 10 دقیقه
  • پخت: 20 دقیقه
  • سرجمع: 30 دقیقه

طرز تهیه همبرگر خانگی :

  1. برای تهیه همبرگر خانگی، ابتدا گوشت را خوب پهن کنید.

  2. تخم مرغ، سیر و پیازی را که ریز رنده کرده اید و آب آن را گرفته اید و نمک و فلفل را در مرکز گوشت قرار دهید و گوشت رابه طرف مرکز جمع کنید و شروع به ورز دادن گوشت نمائید. (می توانید از کمی سماق نیز استفاده نمایید.)

  3. گوشت را خوب ورز دهید تا کاملا مواد با یکدیگر مخلوط شوند.

  4. سپس آن را پهن کنید و آرد سوخاری را روی گوشت پهن شده بریزید تا جایی که گوشت کمی سفت شود. (البته نباید خیلی سفت شود.)

  5. گوشت آماده شده را به قسمت های دلخواه تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل یک دایره در آورید ، دایره های آماده را روی یک نایلون قرار دهید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.

  6. سپس آن ها را از یخچال خارج نموده و در روغنی که از قبل خوب داغ شده است قرار دهید تا کاملا سرخ شود و آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز به همین صورت سرخ شود.

  7. در آخر همبرگر را داخل نان همبرگری که خالی نموده اید گذاشته و کمی سس کچاب بر روی آن بریزید و یک ورقه پنیر به دلخواه روی آن قرار دهید و با پیاز و کاهو آن را تزئین نموده و نوش جان کنید.

هر روز آموزش جدیدی در سایت قرار میگیرد پس هرروز به این سایت سر بزنید...

آموزش آشپزی, خواص همبرگر, طرز تهیه خوشمزه ترین همبرگر, روش تهیه همبرگر خانگی, روش تهیه گوشت همبرگر, روش تولید همبرگر, روش درست کردن همبرگر, روش درست کردن چیزبرگر, روش ساخت همبرگر, روش طبخ همبرگر خانگی, روش پخت همبرگر خانگی, روش پخت چیزبرگر خانگی, ساندویج همبرگر مخصوص, سس مخصوص همبرگر, طرز تهیه همبرگر خانگی, طرز تهیه همبرگر خوشمزه, طرز تهیه همبرگر مخصوص خانگی, طرز تهیه چیزبرگر خانگی, میزان کالری همبرگر, کالری ساندویج همبرگر, کالری نان همبرگر, کالری یک عدد همبرگر

نظرات (۱)

عالی بود دوستان

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی