طرز تهیه همبرگر خانگی خوشمزه
غذایی سریع و بسیار لذیذ[....]
مواد لازم برای تهیه همبرگر خانگی :
گوشت چرخ کرده با چربی 20 درصد | 500 گرم | 1750 کالری |
آرد سوخاری | به مقدار لازم | 100 کالری |
تخم مرغ | 1 عدد | 70 کالری |
پیاز | 1 عدد | 5 کالری |
سیر | 2 حبه | 6 کالری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم | 0 کالری |
روغن برای سرخ کردن | به میزان لازم | 500 کالری |
- آماده سازی: 10 دقیقه
- پخت: 20 دقیقه
- سرجمع: 30 دقیقه
طرز تهیه همبرگر خانگی :
-
برای تهیه همبرگر خانگی، ابتدا گوشت را خوب پهن کنید.
-
تخم مرغ، سیر و پیازی را که ریز رنده کرده اید و آب آن را گرفته اید و نمک و فلفل را در مرکز گوشت قرار دهید و گوشت رابه طرف مرکز جمع کنید و شروع به ورز دادن گوشت نمائید. (می توانید از کمی سماق نیز استفاده نمایید.)
-
گوشت را خوب ورز دهید تا کاملا مواد با یکدیگر مخلوط شوند.
-
سپس آن را پهن کنید و آرد سوخاری را روی گوشت پهن شده بریزید تا جایی که گوشت کمی سفت شود. (البته نباید خیلی سفت شود.)
-
گوشت آماده شده را به قسمت های دلخواه تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل یک دایره در آورید ، دایره های آماده را روی یک نایلون قرار دهید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
-
سپس آن ها را از یخچال خارج نموده و در روغنی که از قبل خوب داغ شده است قرار دهید تا کاملا سرخ شود و آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز به همین صورت سرخ شود.
-
در آخر همبرگر را داخل نان همبرگری که خالی نموده اید گذاشته و کمی سس کچاب بر روی آن بریزید و یک ورقه پنیر به دلخواه روی آن قرار دهید و با پیاز و کاهو آن را تزئین نموده و نوش جان کنید.
هر روز آموزش جدیدی در سایت قرار میگیرد پس هرروز به این سایت سر بزنید...