طرز تهیه فیله ماهی قزل آلا
ماهی قزل آلای خوشمزه و پخته شده و پوشش داده شده با خردل و کره….
مواد لازم برای تهیه فیله ماهی قزل آلا :
فیله ماهی قزل آلا | 4 عدد | 470 کالری |
خردل |
3 قاشق غذاخوری |
10 کالری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم | 0 کالری |
پودر سوخاری | 1/4 پیمانه | 90 کالری |
کره آب شده | 3 قاشق غذاخوری | 300 کالری |
- آماده سازی: 5 دقیقه
- پخت: 10 دقیقه
- سرجمع: 15 دقیقه
طرز تهیه فیله ماهی قزل آلا :
-
برای تهیه فیله ماهی قزل آلای پخته، ابتدا فر را روی دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
-
یک تابه کم عمق انتخاب کنید و آن را با فویل آلومینیوم بپوشانید.
-
ماهی قزل آلا را بر روی فویل قرار دهید.
-
روی هر یک از فیله ها را با یک لایه نازک از خردل بپوشانید و کمی نمک و فلفل بر روی آن بپاشید.
-
سپس پودر سوخاری و کره آب شده را با هم مخلوط نموده و بر روی مواد بریزید و در فر به مدت 15 دقیقه قرار دهید.
-
زمانی که به راحتی، چنگال داخل ماهی قزل آلا برود، پخت به اتمام رسیده است.
-
فیله ماهی قزل آلای پخته را از فر خارج نموده و سرو کنید
هر روز آموزش جدیدی در سایت قرار میگیرد پس هرروز به این سایت سر بزنید...