طرز تهیه سوهان نارگیلی در عرض 15دقیقه
| جمعه, ۳۱ مرداد ۱۳۹۳، ۰۴:۳۶ ب.ظ
طرز تهیه سوهان نارگیلی ترد و خوشمزه تنها در 15دقیقه....
مواد لازم برای تهیه سوهان نارگیلی:
پودر نارگیل | 1 پیمانه | 420 کالری |
شکر سفید | 1 پیمانه | 780 کالری |
شربت سکنجبین | 1/2 پیمانه | 400 کالری |
بادام خرد شده | 1/4 پیمانه | 210 کالری |
کره | 1 قاشق غذاخوری | 100 کالری |
وانیل | 1 قاشق چایخوری | 0 کالری |
مجموع کالری
1910
- آماده سازی: 5 دقیقه
- پخت: 10 دقیقه
- سرجمع: 15 دقیقه
طرز تهیه سوهان نارگیلی:
-
برای تهیه سوهان نارگیلی، ابتدا نیمی از پودر نارگیل را به طور مساوی بر روی یک ورق پخت که با کره چرب کرده اید، بریزید.
-
در یک کاسه متوسط، شکر و شربت سکنجبین را با هم مخلوط کنید و در مایکروویو به مدت 3 دقیقه قرار دهید.
-
بادام را اضافه کنید و هم بزنید و دوباره به مدت 4 دقیقه در مایکروویو قرار دهید.
-
کره و وانیل را اضافه کنید و دوباره به مدت 1 دقیقه در مایکروویو قرار دهید.
-
این مواد را درون ظرف مخصوص یصورت لایه ای نازک بریزید و بقیه پودر نارگیل را بر روی مواد بپاشید و بگذارید تا این مواد سرد شود.
-
پس از 1 ساعت که مواد خوب خنک شد، آنها را به قطعات مورد نظر بشکنید.
هر روز آموزش جدیدی در سایت قرار میگیرد پس هرروز به این سایت سر بزنید...