طرز تهیه خورش فسنجان با مرغ و گوشت و به
| چهارشنبه, ۲۸ خرداد ۱۳۹۳، ۰۵:۵۹ ب.ظ
مواد لازم برای 6 نفر :
مرغ نصف سینه یا فیله یا ران
300 گرم گوشت چرخ شده به همراه پیاز و نمک = قلقلی
زعفران دم شده:به مقدار لازم
گردو: 400 گرم
رب انار: نصف پیمانه ( غلیظ )
پیاز رنده شده: 1 عدد درشت
به: رنده شده 1 عدد
طرز تهیه :
من شب تا صبح تمام مواد به جزء گوشت و مرغ رو توی ارام پز میزارم تا بپزه و جا بیفته . بعد فردا صبح گوشت قلقلی و مرغ و شکر رو اضافه میکنم .باحرارت ملایم روی گاز باعث میشه تمام روغن گردو مشخص بشه.
اگه این خورش رو درست کردید در صورت امکان عکس از خورشتتون بگیرین و از قسمت نظرات همینجا برای ما ارسال کنین...
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.