آشپز باشی| آموزش آشپزی| خوشمزه ترین غذاها و دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آشپز باشی| آموزش آشپزی| خوشمزه ترین غذاها و دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آشپز باشی| آموزش آشپزی| خوشمزه ترین غذاها و دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آخرین نظرات

برای دریافت آخرین مطالب سایت در ایمیل خود،بر روی عکس زیر کلیک کنید تا وارد صفحه عضویت در خبرنامه شوید

طرز تهیه خورش فسنجان با مرغ و گوشت و به

| چهارشنبه, ۲۸ خرداد ۱۳۹۳، ۰۵:۵۹ ب.ظ

خورش فسنجان با مرغ و گوشت و به


مواد لازم برای 6 نفر :

مرغ نصف سینه یا فیله یا ران

 300 گرم گوشت چرخ شده به همراه پیاز و نمک = قلقلی

زعفران دم شده:به مقدار لازم

گردو: 400 گرم

رب انار: نصف پیمانه ( غلیظ )

پیاز رنده شده: 1 عدد درشت

به: رنده شده  1 عدد

 طرز تهیه :

من شب تا صبح تمام مواد به جزء گوشت و مرغ رو توی ارام پز میزارم تا بپزه و جا بیفته . بعد فردا صبح گوشت قلقلی و مرغ و شکر رو اضافه میکنم .باحرارت ملایم روی گاز باعث میشه تمام روغن گردو مشخص بشه.

اگه این خورش رو درست کردید در صورت امکان عکس از خورشتتون بگیرین و از قسمت نظرات همینجا برای ما ارسال کنین...

نظرات (۱)

ارسال نظر

کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی