طرز تهیه برونی اسفناج,آموزش تهیه برونی اسفناج
| جمعه, ۲۴ مرداد ۱۳۹۳، ۰۴:۳۴ ب.ظ
مواد لازم برای تهیه بورانی اسفناج:
اسفناج خرد شده | 1 پیمانه | 14 کالری |
آرد | 1 پیمانه | 340 کالری |
نمک | 1 قاشق چایخوری | 0 کالری |
بکینگ پودر | 1 قاشق چایخوری | 0 کالری |
تخم مرغ | 2 عدد | 140 کالری |
شیر | 1 پیمانه | 110 کالری |
کره ذوب شده | 1/2 پیمانه | 814 کالری |
پیاز خرد شده | 1 عدد | 5 کالری |
پنیر موتزارلا خرد شده | 450 گرم | 1285 کالری |
مجموع کالری 2708
طرز تهیه بورانی اسفناج:
-
برای تهیه برونی اسفناج، ابتدا فر را بر روی 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
ظرف یا سینی مخصوص فر را چرب کنید.
اسفناج را در یک تابه متوسط بریزید و آب به اندازه کافی درون آن ریخته، روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. سپس آن را از روی حرارت بردارید.
در یک کاسه بزرگ، آرد، نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کنید.
تخم مرغ، شیر و کره را اضافه کنید و هم بزنید.
مخلوط را با اسفناج، پیاز و پنیر موتزارلا مخلوط کنید و هم بزنید آن را داخل ظرف یا سینی مخصوص پخت بریزید.
ظرف را در فر به مدت 30 تا 35 دقیقه قرار دهید.
برونی اسفناج را از فر خارج کنید. اجازه دهید کمی سرد شود و سپس سرو نمایید.
هر روز آموزش جدیدی در سایت قرار میگیرد پس هرروز به این سایت سر بزنید...
آشپزی, آشپزی, آموزش آشپزی, آموزش آشپزی, انواع پیش غذا, برونی اسفناج, تهیه ی برونی اسفناج, دستور برونی اسفناج, دستور پخت برونی اسفناج, روش تهیه برونی اسفناج, طرز تهیه برونی اسفناج, طرز تهیه برونی اسفناج, طرز تهیه برونی اسفناج, طرز تهیه پیش غذا, طرز پخت انواع یپش غذا, پخت برونی اسفناج, پختن برونی اسفناج, پیش غذای ساده و سبک
این که نرگسی بود پدر جان