آموزش پخت کیک با اجاق به جای استفاده از فر
| يكشنبه, ۱۹ مرداد ۱۳۹۳، ۰۱:۲۱ ب.ظ
برای مشاهده این آموزش به ادامه مطلب بروید...
مواد کیک را که آماده کرده داخل یک قابلمه تفلون که ته آن را با کمی روغن چرب کردید بریزید و یک شعله پخش کن روی شعله گاز قرار بدهید که کیک روی شعله مستقیم گاز نسوزد.
سپس به مدت نیم ساعت کیک را روی شعله خیلی کم گاز بگذارید تا بپزد که یک دم کنی هم روی قابلمه قرار بدهید.
درب قابلمه را روی اون قرار ندهید چون آب بخار شده دوباره به روی کیک چکه نکند .