طرز تهیه عدسی برای سفره افطار
| پنجشنبه, ۲ مرداد ۱۳۹۳، ۰۴:۰۹ ب.ظ
به ادامه مطلب بروید...
مواد لازم ( برای 5 یا 6 نفر ) :
عدس 2 فنجان
کره 100 گرم
پیاز متوسط 2 عدد
تخم مرغ 3 یا 4 عدد
رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
پیاز را خرد کرده و با کره و زردچوبه کمی سرخ کنید. عدس خیس کرده را با 3 لیوان آب داغ به پیاز اضافه کنید و با شعله ملایم بگذارید بپزد. رب گوجه فرنگی را هم کمی در روغن تفت داده و با نمک و فلفل به عدسی اضافه کنید. تخم مرغ ها را شکسته و کم کم به عدسی اضافه کرده و کمی آن را هم بزنید . وقتی تخم مرغ ها سفت شد، عدسی آماده سرو کردن می باشد.
برای خواندن نکات تغذیه ای درمورد عدس و خواص آن اینجا کلیک کنید.
اگه این عدسی رو درست کردید در صورت امکان عکسی از اون بگیرین و از قسمت نظرات همینجا برای ما ارسال کنین...
هرروز آموزش جدیدی در سایت قرار میگیرد پس هرروز به این سایت سر بزنید...
برچسب ها: طرز تهیه آش عدسی برای افطاری, تزئین عدسی, خواص عدسی, روش درست کردن عدسی, روش تهیه عدسی, روش پخت عدسی, طرز تهیه غذای مقوی برای افطار, غذای مناسب برای افطاری, روش تهیه خوراک عدسی, طرز تهیه آش برای سفره افطار, نکات تغذیه ای در مورد عدس, خواص عدس, خواص آش عدسی, خاصیت های عدس, روش های پخت عدس, روش درست پخت عدس,