طرز تهیه ی سیب زمینی و پنیر, پیش غذای ساده و خوشمزه
یک پیش غذای بسیار لذیذ و ساده با تنها 5 قلم …
مواد لازم برای تهیه پیش غذای سیب زمینی و پنیر:
سیب زمینی بزرگ | 5 عدد | 400 کالری |
خامه معمولی | 1 پیمانه | 700 کالری |
پنیر خامه ای | 200 گرم | 1000 کالری |
مخلوط پودر سیر و نمک | 1/2 قاشق چایخوری | 0 کالری |
پنیر خرد شده | 2 پیمانه | 530 کالری |
زمان لازم برای تهیه پیش غذای سیب زمینی و پنیر:
- آماده سازی: 15 دقیقه
- پخت: 35 دقیقه
- سرجمع: 50 دقیقه
طرز تهیه پیش غذای سیب زمینی و پنیر:
-
برای تهیه سیب زمینی و پنیر، ابتدا فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
-
سیب زمینی ها را در یک قابلمه بزرگ آب جوش و نمک بریزید تا خوب بپزند؛ پس از حدود 15 تا 20 دقیقه، آب آن را خالی کنید و بگذارید سرد شوند.
-
وقتی سیب زمینی ها سرد شدند، آنها را به تکه های کوچک برش دهید.
-
با استفاده از مخلوط کن برقی، سیب زمینی ها را با خامه، پنیر خامه ای و سیر و نمک مخلوط کنید.
-
مخلوط را در یک ظرف مخصوص پخت یا سینی فر بریزید و بر روی آن را پنیر چدار بپاشید.
-
سیب زمینی و پنیر را به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید.
-
وقتی سیب زمینی و پنیر پخته و آماده شد، آن را از فر خارج نموده و سرو کنید.