آشپز باشی| آموزش آشپزی| خوشمزه ترین غذاها و دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آشپز باشی| آموزش آشپزی| خوشمزه ترین غذاها و دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آشپز باشی| آموزش آشپزی| خوشمزه ترین غذاها و دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آخرین نظرات

برای دریافت آخرین مطالب سایت در ایمیل خود،بر روی عکس زیر کلیک کنید تا وارد صفحه عضویت در خبرنامه شوید

طرز تهیه کراکت بادمجان

| جمعه, ۷ شهریور ۱۳۹۳، ۰۷:۱۱ ب.ظ

کراکت بادمجان

یک کراکت خوشمزه و بسیار آسان با موادی بسیار کم[...]

مواد لازم برای تهیه کراکت بادمجان:

بادمجان متوسط خرد شده    2 عدد 180 کالری
پنیر چدار خرد شده 1 پیمانه 455 کالری
خرده نان 1 پیمانه 350 کالری
تخم مرغ 2 عدد 140 کالری
جعفری خشک 2 قاشق غذاخوری 0 کالری
پیاز خرد شده 2 قاشق غذاخوری 10 کالری
سیر خرد شده 1 حبه 3 کالری
روغن نباتی 1 پیمانه 900 کالری
نمک 1 قاشق چایخوری 0 کالری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری    0 کالری
مجموع کالری
2038

  • آماده سازی: 15 دقیقه
  • پخت: 20 دقیقه
  • سرجمع: 35 دقیقه

طرز تهیه کراکت بادمجان:

  1. برای تهیه کراکت بادمجان، ابتدا بادمجان را در یک ظرف مخصوص مایکروویو به مدت 3 دقیقه در مایکروویو قرار دهید تا کاملا نرم شود، اگر نرم نشد، 2 دقیقه دیگر نیز حرارت دهید تا کاملا نرم شود و سپس آن را در مخلوط کن بریزید و خوب له کنید.

  2. پنیر، خرده نان، تخم مرغ، جعفری، پیاز، سیر و نمک را با بادمجان له شده مخلوط نمایید و خوب به هم بزنید.

  3. در یک تابه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، مخلوط بادمجان را با قاشق برداشته و درون روغن به صورت دایره ای یا هر شکلی که تمایل دارید بریزید تا سرخ شود.

  4. زمانیکه یکطرف آن سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود و به رنگ طلایی قهوه ای درآید (حدود 5 دقیقه در هر طرف).

  5. هر یک از کراکت ها را از داخل روغن بردارید و در ظرف مناسبی بچینید.

هر روز آموزش جدیدی در سایت قرار میگیرد پس هرروز به این سایت سر بزنید...


آموزش آشپزی, دستور تهیه کراکت بادمجان, دستور پخت کراکت بادمجان, روش تهیه کراکت بادمجان, روش پخت کراکت بادمجان, طرز تهیه کراکت بادمجان,طرز پخت کراکت بادمجان,کراکت بادمجان خوشمزه, کالری کراکت بادمجان,کراکت مرغ و پنیر,کراکت برنج,کراکت سیب زمینی با پنیر,کراکت پنیری,کراکت سبزیجات,کروکت گوشت,کروکت ماهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی