آشپز باشی| آموزش آشپزی| خوشمزه ترین غذاها و دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آشپز باشی| آموزش آشپزی| خوشمزه ترین غذاها و دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آشپز باشی| آموزش آشپزی| خوشمزه ترین غذاها و دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آخرین نظرات

برای دریافت آخرین مطالب سایت در ایمیل خود،بر روی عکس زیر کلیک کنید تا وارد صفحه عضویت در خبرنامه شوید

██ طرز تهیه ته چین لوبیا سبز ██

| دوشنبه, ۱۳ مرداد ۱۳۹۳، ۰۵:۲۴ ب.ظ

ته چین لوبیا سبز


برای خواندن آموزش طرز تهیه ته چین لوبیا سبز کلیک کنید.

•    زمان تهیه: 10 دقیقه  
•    زمان پخت: 15 دقیقه  

مواد لازم برای 4 نفر :
برنج  3 لیوان
 سینه مرغ پخته  300 گرم
 تخم مرغ
 4 عدد
 ماست کم چرب  یک لیوان
 لوبیا سبز  1.5 لیوان
 مرزه و ترخون  یک لیوان
 پیاز متوسط  یک عدد
 روغن کانولا  3 قاشق غذاخوری
زرشک یک لیوان
زعفران دم کرده به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه :

1. لوبیا سبز را بشویید، خشک و سپس خرد کنید.
2. در تابه متوسطی، پیاز را در دو قاشق غذاخوری روغن زیتون تفت دهید تا سبک شوند. سپس لوبیا سبز را اضافه کنید.
3. سینه‌های مرغ پخته شده را ریش‌ریش کنید و به تابه اضافه کنید دو دقیقه تفت دهید. سپس زرشک را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر تفت دهید. در این مرحله نمک، زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید. چند دقیقه هم بزنید و سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
4. یک قابلمه متوسط را تا نیمه از آب پرکنید و روی شعله زیاد بگذارید تا بجوشد. برنج را که از دو  ساعت پیش خیس کرده اید، درون آب جوش بریزید. پس از اینکه کمی نرم شد، آن را آبکش کنید.
5. برنج را درون کاسه بزرگی بریزید. ماست، تخم‌مرغ و زعفران را اضافه کنید و هم بزنید.
6. یک تابه بزرگ و نچسب که در هم داشته باشد انتخاب کنید. یک قاشق غذاخوری روغن بریزید و نصف برنج را اضافه کنید. سپس مایه گوشت و لوبیا را پهن کنید و دوباره بقیه برنج رابیفزایید. سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته شود.
7. می‌توانید این غذا را در فر هم تهیه کنید. در فر باید با کاغذ آلومینیوم روی غذا را بپوشانید و چند سوراخ در آن ایجاد کنید. در ضمن، ظرف غذا با کف فر فاصله داشته باشد و از حرارت دوطرفه استفاده نشود.
8. برای خوش‌طعم‌تر شدن ته‌چین به آن کمی گلاب اضافه کنید تا عطر منحصر به‌ فردی پیدا کند.
اگه این خورشت رو درست کردید در صورت امکان عکسی از اون بگیرین و از قسمت نظرات همینجا برای ما ارسال کنین...
هر روز آموزش جدیدی در سایت قرار میگیرد پس هرروز به این سایت سر بزنید...

برچسب ها:ته چین مرغ,ته چین بادمجان,ته چین گوشت,ته چین مرغ و بادمجان,ته چین اسفناج,ته چین در فر,ته چین قالبی,ته چین پلو,ته چین ساده,طرز تهیه ته چین مرغ,طرز تهیه ی ته چین مخصوص,ته چین با گوشت چرخ کرده,ته چین با ماهیچه,ته چین لوبیا پلو,ته چین لوبیا سبز,ته چین لوبیا چشم بلبلی,طرز تهیه ته چین لوبیا سبز,اموزش ته چین لوبیا سبز,روش تهیه ته چین لوبیا سبز,آشپز باشی, آموزش آشپزی,http://ashpaz-bashi.blog.ir/

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی