روش تهیه کباب برزیلی
جام جهانی 2014 برزیل این فرصت را برایمان ایجاد کرده تا به غذای برزیلی بپردازیم و دستور تهیه آنها را برای شما درج کنیم.
به ادامه مطلب بروید
مواد لازم:
گوشت راسته گوسفندی: یک عدد
روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد
ماست: در صورت تمایل
نمک: فلفل و ادویه به میزان لازم
طرز تهیه
گوشت راسته گوسفند را ابتدا روی تخته آشپزخانه قرار داده و آن را با پشت چاقو یا بیفتک کوب، میکوبیم و آن را به صورت قطعات کوچک برش زده، داخل ظرفی که در آن مخلوط روغن زیتون، پیاز، ماست و زعفران است برای مدت طولانی می خوابانیم. سپس لای قطعات گوشت، ادویه ریخته و آنها را به صورت رول درمی آوریم. گوشت های رول شده را به سیخ کشیده و برروی زغال یا حرارت گاز کباب می کنیم.
نکته: البته این کباب ادویه مخصوص کباب برزیلی دارد که از کشور برزیل وارد می شود.
منبع : لقمهj