آشپز باشی| آموزش آشپزی| خوشمزه ترین غذاها و دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آشپز باشی| آموزش آشپزی| خوشمزه ترین غذاها و دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آشپز باشی| آموزش آشپزی| خوشمزه ترین غذاها و دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آخرین نظرات

برای دریافت آخرین مطالب سایت در ایمیل خود،بر روی عکس زیر کلیک کنید تا وارد صفحه عضویت در خبرنامه شوید

روش تهیه کباب برزیلی

| يكشنبه, ۱ تیر ۱۳۹۳، ۰۷:۱۴ ب.ظ

کباب برزیلی1

جام جهانی 2014 برزیل این فرصت را برایمان ایجاد کرده تا به غذای برزیلی بپردازیم و دستور تهیه آنها را برای شما درج کنیم.

به ادامه مطلب بروید

مواد لازم:

گوشت راسته گوسفندی: یک عدد
روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد
ماست: در صورت تمایل
نمک: فلفل و ادویه به میزان لازم

 

طرز تهیه

گوشت راسته گوسفند را ابتدا روی تخته آشپزخانه قرار داده و آن را با پشت چاقو یا بیفتک کوب، می‌کوبیم و آن را به صورت قطعات کوچک برش‌ زده، داخل ظرفی که در آن مخلوط روغن زیتون، پیاز، ماست و زعفران است برای مدت طولانی می خوابانیم. سپس لای قطعات گوشت، ادویه ریخته و‌ آنها را به صورت رول درمی آوریم. گوشت های رول شده را به سیخ کشیده و برروی زغال یا حرارت گاز کباب می کنیم.

نکته: البته این کباب ادویه مخصوص کباب برزیلی دارد که از کشور برزیل وارد می شود.

منبع : لقمه
j

اگه این کباب رو درست کردید در صورت امکان عکسی از اون بگیرین و از قسمت نظرات همینجا برای ما ارسال کنین...

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی